سال انتشار: 1386
محل انتشار: دهمین کنگره علوم خاک ایران
کد COI مقاله: SSCI10_400
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,549
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد slurry دام به عنوان کود غنی از نیتروژن برای پوساندن بقایای گیاهی
چکیده مقاله:
Slurry دام یا شیرابه بستر دام، مایع غلیظی است که از ادرار و کود دامی و فاضلاب دامداریها به دست میآید در بسیاری از دامداریها شیرابه بستر دام در حوضچههائی جمعآوری و در محلهای خاصی دفن میشود . با توجه به حجم بالای شیرابه دفن شده، احتمال انتقال آنها به لایههای زیری و آلودگی آبهای زیرسطحی وجود دارد . از طرفی این ترکیب غنی از نیتروژن، ماده آلی، فسفر و دیگر عناصر مفید برای افزایش حاصلخیزی خاک میباشد . به دلیل نیتروژن بالا slurry میتواند جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی بویژه کود اوره باشد.
با توجه به کمبود ماده آلی در بیشتر اراضی کشاورزی مناطق مرکزی کشور، برگرداندن بقایای گیاهی به خاک دارای اهمیت زیادی میباشد . یکی از مشکلات مربوط به برگرداندن بقایای گیاهی به خاک، نسبت بالای کربن به نیتروژن در این بقایا و احتمال کمبود نیتروژن برای گیاه بعدی میباشد . با توجه به کشت فشرده محصولات در بسیاری از اراضی کشاورزی، زمان کافی برای تجزیه بقایا و تعدیل نسبت کربن به نیتروژن وجود ندارد . در این شرایط برای جبران کمبود نیتروژن، اضافه کردن کودهای نیتروژندار به ویژه اوره به مخلوط بقایا و خاک توصیه میشود .
دراین آزمایش تأثیر slurry دام به عنوان منبع غنی از نیتروژن بر جمعیت میکروبی خاک و افزایش سرعت پوسیدگی بقایای گیاهی مورد بررسی قرار گرفته و با اوره مقایسه شد .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/24293/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیدکی، سیدمحمد یحیی و حاج عباسی، محمدعلی،1386،کاربرد slurry دام به عنوان کود غنی از نیتروژن برای پوساندن بقایای گیاهی،دهمین کنگره علوم خاک ایران،کرج،،،https://civilica.com/doc/24293
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، بیدکی، سیدمحمد یحیی؛ محمدعلی حاج عباسی)
برای بار دوم به بعد: (1386، بیدکی؛ حاج عباسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.