سال انتشار: 1392
محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی اکولوژی سیمای سرزمین
کد COI مقاله: IALE01_097
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 627
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بزرسی توانایی سه گیاه تره تیزک، کاهو و گوجه فرنگی در جذب کادمیوم
چکیده مقاله:
باافزایش جمعیت درقرن اخیرگسترش صنعت و دخالت هاوبرنامه ریزی هاینادرست انسان روزبروز برالودگی های محیط زیست افزوده میشود ازجمله الودگی های ایجادشده الودگی با فلزات سنگین است که بایدبطور جدی موردتوجه قرارگیرد چرا که باورود به زنجیره های غذایی و تجمع زیستی درموجودات باعث مشکلات و بیماریهای مختلفی درانسان ودام میشوند راه حلهای گوناگونی دراین زمینه ارایه شده است که یکی ازآنها کاربرد های پراکیمولاتورها می باشد هایپراکیمولاتورها گیاهانی هستند که فلزات سنگین راازخاک جذب می کنند این گیاهان می توانند مقدارقابل ملاحظه ای ازفلزات سنگین نظیر سرب کادمیم روی ونیکل را ازمناطق الوده شده به این فلزات جذب کنندوباعث کاهش الودگی خاک شوند دراین پژوهش توانایی سه گیاه تره تیزک کاهووگوجه فرنگی برای جذب عنصرکادمیم موجوددرخاک مورد بررسی قرارگرفت این طرح که بصورت کاملا تصادفی درگلخانه های اموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان موردازمایش قرارگرفت برای هرگیاه دوتیمار خاک شاهد ودیگری خاک حاوی کادمیم با غلظت 100ppm و پنج تکرار برای هرتیمار درنظر گرفته شد وپس ازمراحل کاشت داشت و برداشت و اماده سازی نمونهها مازن جذب کادمیم درریشه و اندام های هوایی توسط دستگاه جذب اتمی اندازه گیری شد و نتای با کمک نرم افزارهای اماری مورد بررسی قرارگرفت نتیاج نشان میدهد که میانگین جذب هرسه گیاه اختلاف معنی داری با میانگین شاهددارد که نشان میدهد کاشت این سه گیاه جهت پالایش کادمیم ازخاک موثر است دربین میانگین ها بیشتر مقدارمربوط به گوجه فرنگ یو کمترین مربوط به کاهو میباشد
کلیدواژه ها:
هایپراکیمولاتور ، آلودگی خاک/کادمیم/تره تیز/کاهو/گوجه فرنگی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IALE01_097 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/236291/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عابدی کوپایی، جهانگیر و جواهری طهرانی، محسن و زمانی، نسترن،1392،بزرسی توانایی سه گیاه تره تیزک، کاهو و گوجه فرنگی در جذب کادمیوم،نخستین کنفرانس بین المللی اکولوژی سیمای سرزمین،اصفهان،https://civilica.com/doc/236291
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، عابدی کوپایی، جهانگیر؛ محسن جواهری طهرانی و نسترن زمانی)
برای بار دوم به بعد: (1392، عابدی کوپایی؛ جواهری طهرانی و زمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- سایت مرکز آمار ایران. http://www. sci.org.ir .1388 ...
- مقایسه تبخیر وتعرق مرجع در درون و بیرون گلخانه شیشه ای [مقاله کنفرانسی]
- Escarre, j., C. LefeBvre, W. Gruber, M. Leblanc, J. Lepart, ...
- Yang, X. E., X. X. Long, H.B. Ye, Z L. ...
- XI, X.Y., M.Y. Liu, Y.Huang, Y.Chen and Y.Zhang. 2010. Response ...
- Wei, S., Y. Li, J. Zha, S. Wang, J. Zhu. ...
- Tran, T. A and L. P. Popova. 2013. Functions and ...
- Abedi-Koupai, J., M. J. Amiri and . S. Eslamian. 2009. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- بررسی اثرات مدیریت انتقال آب درکانال های بتنی بر درختان لرگ در جنگل های شمال ایران (مطالعه موردی: طرح جنگلداری وطنا)
- تغییرات دانسیته و خواص زیست سنجی چوب زالزالک Crataegus azarolus درجهات مختلف جغرافیایی (مطالعه موردی: جنگل های بازفت)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.