ملاس و کاربردهای آن در صنایع تخمیری
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,291
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI21_1828
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
ملاس در زبان لاتین به معنی عسل است . از زمانی که بشر به زراعت نیشکر دست یافت، پساب قندریزی های خودرا به نام ملاس می شناخت . درگذشته ملاس شیرین تر ازامروز بود و به مصرف تغذیه ی انسانی می رسید . قند سفید نیزبه مصرف در مراسم رسمی و طبقات ویژه اختصاص داشت. در سال 1340 از 4000 تن ملاس تولیدی حدود 900 تن شکر بدست آمد. از آن زمان به بعد استفاده از این روش برای جلوگیری از به هدررفتن قند ملاس مرسوم شد. همچنین کارخانجات قند به سوی تولید تفاله ی خشک با ملاس به عنوان علوفه ی دامداری و استفاده از ملاس در کارخانجات تولید الکل و خمیر مایه حرکت کردند. میزان تولید ملاس درکارخانجات چغندر قند 7-4 درصد وزن چغندر مصرفی و در کارخانه های نیشکر 3.7-2.7 درصد وزن است. در این مقاله به کاربردهای ملاس اشاره شده است.
نویسندگان
مرضیه موسوی نسب
دکترای صنایع غذایی دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی،دانشکده علوم کشاورزی،دانشگاه شیراز
زهرا فرقانی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه شیراز
آرزو سیدی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی ، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :