سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با استفاده از سیستم استنتاج فازی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 968

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI21_741

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با استفاده از سیستم استنتاج فازی

در این تحقیق مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با توجه به داده های آزمایشگاهی بوسیله سیستم استنتاج فازی انجام شد. عوامل مؤثر بر آبگیری اسمزی شامل غلظت محلول اسمزی (60-30) درجه بریکس، ضخامت قطعات کیوی (5-20mm)، دمای محلول اسمزی (30-60˚C) و مدت زمان غوطه وری در محلول اسمزی (3-0/5) ساعت و در خشک کردن تکمیلی با مایکروویو توان مایکروویو در محدوده (360-180) وات به عنوان داده های ورودی به سیستم فازی و کل زمان لازم برای خشک کردن برگه کیوی در این فرایند ترکیبی (برحسب دقیقه) به عنوان داده خروجی در نظر گرفته شد و شصت تیمار مختلف انجام گردید. سپس قواعد مناسب بین ورودی ها و خروجی تعریف شدند و در نهایت متغیر خروجی را با غیر فازی سازی بهی ک عدد قطعی تبدیل کردیم. غیرفازی سازی شامل روش های مختلفی مثل مرکز ثقل میانگین ماکزیمم مرکز ماکزیمم ها و ا ولین ماکزیمم می باشد. در این تحقیق از روش مرکز ماکزیمم ها استفاده شده است. نتایج نشان می دهد مقادیر تخمین زده شده کل زمان لازم برای خشک کردن برگه کیوی توسط مدل نزدیک به خط y=x می باشند که به مفهوم نزدیک بودن مقادیر پیش بینی شده توسط مدل به مقادیر حاصل از نتایج آزمایشگاهی می باشد همچنین مقدار ضریب دترمیناسیون (R-squared)0/959 تعیین گردید.

کلیدواژه های مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با استفاده از سیستم استنتاج فازی:

نویسندگان مقاله مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با استفاده از سیستم استنتاج فازی

رقیه سکویی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس، گروه علوم و صنایع غذایی، سلماس، ایران

محمد علیزاده

عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه، گروه علوم و صنایع غذایی، ارومیه، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
ثقه الاسلامی، ن، م، موسوی، م، خشنودی، ج، سرگلزایی. (1386). ...
Barbosa, G.V. and Fito, P. (2000). Osmotic dehydration of food. ...
Chenlo, F., R.Moreira, C .Fernandes -Herrero, G.Vazquez (2005). Experimental results ...
Fernandes, F.A.N., S.Rodrigues, O .C.P.Gaspareto & E.L.Oliveira (2006). Optimization of ...
Fuzzy Logic Tool box, for uSe with MatlabG7 10, 0 ...
Hanna, K. & Andrzej (2001). Mass exchange during osmotic pretreatment ...
Kavdir, I. and Guyer, D.E. Apple Grading using Fuzzy Logic. ...
_ Mamadani, E.H. and Assilian, S. An experiment in linguist ...
Sing sii, H., Ruxton, T. and Wang, J. A Fuzzy- ...
Zadeh, L.A. Fuzzy sets, Information and control, 1965, 8(3): 353-388. ...
Zimmermann, H.J. Fuzzy Set Theory and It's Applications. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با استفاده از سیستم استنتاج فازی" توسط رقیه سکویی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس، گروه علوم و صنایع غذایی، سلماس، ایران؛ محمد علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه، گروه علوم و صنایع غذایی، ارومیه، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله منطق فازی، آبگیری اسمزی، کیوی، مایکروویو هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 968 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با توجه به داده های آزمایشگاهی بوسیله سیستم استنتاج فازی انجام شد. عوامل مؤثر بر آبگیری اسمزی شامل غلظت محلول اسمزی (60-30) درجه بریکس، ضخامت قطعات کیوی (5-20mm)، دمای محلول اسمزی (30-60˚C) و مدت زمان غوطه وری در محلول اسمزی (3-0/5) ساعت و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی زمان لازم برای خشک کردن کیوی در فرایند ترکیبی اسمز و مایکروویو با استفاده از سیستم استنتاج فازی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.