باکتریهای اسیدلاکتیک به عنوان نگهدارنده های زیستی در کنترل کپک ها
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 801
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI21_528
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
باکتری های اسیدلاکتیک، گروه گسترده ای از باکتری های گرام مثبت، کاتالاز منفی، میله ای یا کوکسی غیراسپورزا بوده و معمولاً قادر به حرکت نیستند. این باکتری ها برای کسب انرزی به کربوهیدرات ها احتیاج دارند و محصول اصلی متابولیسم آنها اسید لاکتیک است. در سال های اخیر توجه زیادی به باکتری های اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده های طبیعی شده است که از این طریق بتوان امنیت و پایداری ماده غذایی را افزایش داد. تاکنون اغلب پژوهش های انجام شده در راستای بررسی اثرات ضد باکتریایی باکتری های اسید لاکتیک بوده در حالیکه اطلاعات موجود بیانگر اثر باکتری های اسید لاکتیک در کنترل قارچ های مایکروتوکسینوژنیک (مانند آسپرژیلوس و فوزاریوم) و نیز جلوگیری از فساد مواد غذایی می باشد. همچنین برخی از باکتری های اسید لاکتیک پتانسیل واکنش با مایکوتوکسین ها و حذف آنها را دارند. در این مقاله فعالیت ضد قارچی باکتری های اسید لاکتیک مرور شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
غزال یزدان پناه
گروه میکروبیولوژی، زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان
ابوالفضل گلشن تفتی
بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :