ارائه راهکارهای برای استعدادیابی و پرورش استعدادها در رشته فوتبال

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,362

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCST02_049

تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392

چکیده مقاله:

اثر بخشی فرآیند استعدادیابی در گرو پیوستگی و آمیختگی و همراهی سه حلقه و مرحله به هم پیوسته،شناسایی افراد موثر، هدایت افراد موثر، حمایت افراد مستعد است ) 1(. بسیاری از باشگاه ها بازیکنان مستعد را درسنین نسبتا پا یین ثبت نام می کنند و تحت برنامه های تخصصی قرار می دهند تا توانایی های آنان را تکمیل کنند. بنابراین انتخاب، رشد و راهنمایی حرفه ای بازیکنان جوان در صدر اولویت های بسیاری از باشگاه هایدرجه اول قرار گرفته است تا بتوانند مقام وضعیت تجاری و ورزشی شان را حفظ کنند ) 2(. چهار عامل مهم را درفرآیند پرورش استعدادها، هداف و روش های بلند مدت، دامنه ی گسترده ای از حمایت ها و تشکیلاتمنسجم، تمرکز بر پرورش مناسب و نه بر انتخاب سریع، تمرکز بر تفاوت های فردی دررشد هستند ) 3(. با توجه به تمایزی که بین استعدادیابی و پرورش استعدادها وجود دارد، می توان گفت که استعدادیابی گام اول برای پرورش استعدادها است ) 4(. پیش از شناسایی ورزشکاران نخبه، استعداد برتر را داریم، که این استعداد برتر باید در مسیر تبدیل شدن به وزرشکار نخبه قرار گیرد، بنابراین برای تبدیل شده به یک نخبه ورزشی، بعد از شناسایی استعداد ورزشی برتر، پرورش استعداد را داریم که فرد به ورزشکار نخبه تبدیل شود، قطعآ عدم توجه به هر یک هر یک از فرآیندهای استعدادیابی و پرورش استعدادها، مسیر ایجاد یک ورزشکار نخبه را دچار اختلال خواهد کرد

نویسندگان

فریده اشرف گنجویی

عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی.

سجاد دوستداری

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی

سیدحمید سجادی

عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • یوسفی، بهرام. گودرزی، محمود. بهور، ناصر. بررسی وضع موجود _ ...
  • قراخانلو، رضا. افضل پور، اسماعیل. (1386). بررسی وضع موجود _ ...
  • -3 Martindale R]], Collins D, Daubney J. Talent development: a ...
  • نمایش کامل مراجع