سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: ICTM02_057
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,978
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تجربه پیاده سازی نرم افزار جامع و متمرکز بانکداری الکترونیک، ضرورتها و رویکردها: مطالعه موردی بانک کشاورزی
چکیده مقاله:
تجربه تجارت الکترونیک درجهان نشان میدهد که حجم بزرگی از تجارت جهان هم اکنون از این طریق انجام می شود بطوریکه رونق اقتصادی را برای کشورهایی که در این خصوص سریعتر اقدام نموده اند به همراه داشته است. جابجایی پول و نقل و انتقال آن بصورت فیزیکی هزینه های زیادی را بر دوش بانک مرکزی می گذارد و از طریفی محدودیتهایی نیز برای مشتری ایجاد می کند. بانک کشاورزی با در نظر گرفتن این موارد و رویکرد خود در زمینه مشتری مداری، با لحاظ نمودن نیازهای فعلی و آتی بانک نسبت به پیاده سازی نرم افزار جامع متمرکز بانکی درکلیه شعب خود اقدام نموده است. استقرار سیستم جامع متمرکز بانکی برای اینکه بتوان تراکنشهای مشتریان را ثبت و ضبط کرد و در مواقع مقتضی برای گرفتن تصمیم از آنها بهره جست و همچنین بهبود روز آمد کیفیت و مسیرهای ارائه خدمات بانکی اصولی هستند که همیشه در رضایت مشتریان نقش اساسی داشته اند. در پیاده سازی موفق پروژه ، عوامل متعددی نقش داشته اند که این مقاله سعی در بازگویی آنها و ارائه تجربه دوساله در این راه دارد و با معرفی دستاوردها و نتایج حاصل از اجرای پروژه ، سعی نموده در رویکرد به بانکداری الکترونیک به بیان ضرورتها و الزمات مورد نیز برای پیاده سازی موفق پروژه بپردازد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICTM02_057 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/21852/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اموری سرابی، مجید و اسکندرزاده یزدی، فرزاد،1385،تجربه پیاده سازی نرم افزار جامع و متمرکز بانکداری الکترونیک، ضرورتها و رویکردها: مطالعه موردی بانک کشاورزی،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات،تهران،https://civilica.com/doc/21852
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، اموری سرابی، مجید؛ فرزاد اسکندرزاده یزدی)
برای بار دوم به بعد: (1385، اموری سرابی؛ اسکندرزاده یزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روش های بهینه سازی در عملکرد و بهبود سرعت درپایگاه داده های موازی
- ارائه مدل پیشنهادی در تحلیل رفتار مشتریان ایرانی در محیط های تجارت الکترونیکی
- صرفه جویی با رویکرد مدیریت هزینه ها در بانک
- تخمین هزینه نرم افزاربا استفاده از روش های هوشمند
- برآورد هزینه نرم افزار Software Cost Estimation
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.