سال انتشار: 1391
محل انتشار: بیست و سومین همایش بانکداری اسلامی
کد COI مقاله: AIBS23_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,682
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه بین نوع حسابرس و مدیریت سود در صنعت بانکداری
چکیده مقاله:
این تحقیق درصدد بررسی و آزمون علمی رابطه بین نوع حسابرس (دولتی و خصوصی) با مدیریت سود در صنعت بانکداری است. مدیریت سود دخالت در خور توجهی در فرآیند گزارشگری برون سازمانی با هدف به دست آوردن برخی مزایای شخصی از سوی مدیران یا سهامدارای است (اسکیپر 1989). در این راستا با در نظر گرفتن ده بانک می، صادرات، ملت، تجارت، کارآفرین،پاسارگاد، پارسیان، پست بانک، سرمایه، اقتصاد نوین و اطلاعات سال های 1385 تا 1389، مدیریت سود بر اساس نوسان پذیری سودها نسبت به نوسان جریان های نقدی عملیاتی (لز و دیگران 2003) و (فرانسیس لافوند اولسون و شیپر 2004) ارزیابی شد. حسابرس دولتی، سازمان حسابرسی و حسابرس غیر دولتی، موسسات حسابرسی خصوصی عضو جامعه حسابداران رسمی در نظر گرفته شدند. برای تحلیل اطلاعات از ضریب همبستگی اسپیرمن و آزمون کای دو روش رگرسیون لوجستیک با آزمون های معتبر والد و برای آزمون معنادار بودن ضرایب مدل و آزمون هایی نظیر مک فادن جهت ارزیابی نکویی برازش و کارایی مدل استفاده شده است. علاوه بر متغیر مستقل نوع حسابرس، متغیرهای کنترلی دیگری نیز در مدل وارد شده اند. با توجه به نتایج همبستگی اسپیرمن، تنها بین میزان تسهیلات موزون شده (با ضریب همبستگی 0/277) و حقوق صاحبان سهام موزون شده (با همبستگی 0/410) و مدیریت سود رابطه مثبت معناداری وجود دارد. طبق نتایج حاصل از آزمون کای اسکور بین نوع حسابرس (خصوصی و دولتی) با مدیریت سود رابطه معناداری وجود ندارد. همچنین نتایج رگرسیون لوجیت حاکی است متغیرهای اندازه بانک، تسهیلات اعطایی موزون شده، حقوق صاحبان سهام موزون شده و هزینه جبران وام های نکول شده بر مدیریت سود بانک ها تاثیر معناداری دارند، لیکن سایر متغیرهای مدل از جمله نوع حسابرس، تغییرات کل دارایی ها و تغییر در جریان نقدی نمی توانند بر مدیریت سود بانک ها تاثیر معناداری داشته باشند.
کلیدواژه ها:
مدیریت سود، حسابرسی، نوع حسابرس، صنعت بانکداری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/209567/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حساس یگانه، یحیی و محمدنور بخش لنگرودی، محسن و خطیبی، محمدرضا،1391،بررسی رابطه بین نوع حسابرس و مدیریت سود در صنعت بانکداری،بیست و سومین همایش بانکداری اسلامی،تهران،،،https://civilica.com/doc/209567
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، حساس یگانه، یحیی؛ محسن محمدنور بخش لنگرودی و محمدرضا خطیبی)
برای بار دوم به بعد: (1391، حساس یگانه؛ محمدنور بخش لنگرودی و خطیبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی رابطه ی مسئولیت اجتماعی با سرمایه فکری ، سرمایه انسانی و سرمایه ساختاری بانکهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- شاخصه های اندازه گیری قدرت مدیرعامل در چارچوب حاکمیت شرکتی
- بررسی رابطه بین درصد مالکیت خانوادگی با اجتناب مالیاتی شرکت های پذیرفته شده دربورس اوراق بهادار تهران
- بررسی تاثیر اقلام تعهدی سرمایه در گردش بر کیفیت سود و بازدهی سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی ویژگی های موسسه حسابرسی برکیفیت حسابرسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر کالای لوکس و رفتار مصرف کننده
- ارایه مدل تاثیر ابعاد و مولفه های استراتژی های برندسازی بر رقابت پذیری برند
- بررسی رابطه بین سلامت سازمانی با رضایت شغلی در بین دبیران متوسطه اول و دوم دخترانه شهرستان قائنات
- STUDY A GREEN PURCHASE BEHAVIOUR TO GREEN MARKETING
- ارائه مدلی برای ارزیابی عملکرد محققین واحدهای تحقیقاتی مراکز صنعتی صنایع جمهوری اسلامی ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.