سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی یافته های نوین در مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCEC02_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,700
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انرژی و محیط زیست
چکیده مقاله:
با افزایش جمعیت، اتمام و اتلاف منابع انرژی فسیلی و همچنین آلودگی ناشی از آنها، محدودیتهایی را برای آینده بشر به همراه دارد و با توجه به این محدودیتها استفاده درست در مصرف انرژی، بهینه سازی وسایل مصرفی و بخصوص بکارگیری انرژیهای نو می تواند بحران پیش رو را کاهش دهد. امروزه با افزایش مصرف بیش از حد انرژی بشر با دو بحران روبرو شده است، نخست : آلودگی محیط زیست در اثر استفاده از سوختهای سنگواره ای و دوم: شتاب در جهت به پایان رسیدن این منابع. با توجه به اینکه انرژی یکی از مهمترین نیازهای توسعه اقتصادی است، با پیدایش انقلاب صنعتی مصرف رو به رشد آن آغاز شده و همچنان ادامه دارد. ضرورت حفظ محیط زیست و محدودیت در منابع سنگواره ای، تغییر سیستم انرژی از حالت کنونی به سمت استفاده از انرژی های نو را اجتناب ناپذیر می کند. سیستمی باید جایگزین شود که بر پایه انرژی های تجدیدپذیر باشد. امروزه انرژیهای تجدیدپذیر می تواند با سوختهای سنگواره ای قابل رقابت باشد حتی بدون در نظر گرفتن عوامل مخرب سنگواره ها بر محیط زیست .
کلیدواژه ها:
انرژی خورشیدی، انرژی های تجدید پذیر، انرژی های نو، محیط زیست، صرفه جویی انرژی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/209346/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شفیعی علویجه، حسین و اسکندری، محمد سعید،1391،انرژی و محیط زیست،دومین کنفرانس ملی یافته های نوین در مهندسی عمران،نجف آباد،،،https://civilica.com/doc/209346
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، شفیعی علویجه، حسین؛ محمد سعید اسکندری)
برای بار دوم به بعد: (1391، شفیعی علویجه؛ اسکندری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید بیوگاز در مناطق روستایی ایران به عنوان یک منبع انرژی تجدید پذیر
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.