معرفی روش استحصال فیتیک اسید از سبوس برنج
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,137
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GHOCHANFOOD02_455
تاریخ نمایه سازی: 30 تیر 1392
چکیده مقاله:
فیتیکاسید یامیواینوزیتول هگزافسفات بیشترین فرم ذخیرهای فسفر در دانهها و گردهها میباشد که یک شلاتور وقوی فلزاوی مثل روی، کلسیم، آهن، منیزیم، مس و پتاسیم میباشد. فیتیلاک اسلاید ارلارات مفیلادی در جاوگیری از سرطان،دیابت، سنگ کلیه و بیماری پارکینسون و همچنین خاصیت آنتیاکسیدانی دارد که این خاصیت به دلیل ووانایی فیتیک اسید در مهار ایجاد رادیکالهای هیدروکسیل و شتوه کردن یونهای Fe2+ میباشد. همچنین فیتیکاسید اثرات مفیدی را روی پایین آوردن کلسترول و وریگلیسرید سرم و مهار اکسیداسیون وابسته به آهن دارد. سبوس برنج یک محصول فرعی صنعت برنج است و در مقیاس وسیع با سطوح بالایی از فیتیکاسید وولید میشود. در این وحقیق فیتیک اسید با استفاده از روشهای سادهی pH متری، سانتریفوژ و استعمال اسید وباز جداسازی شده اسلات و درصد خلوص آن با استفاده از روش سادهی اسپکتروفتومتری و با استفاده از فریک کلرید و سولفوسالیسلایلیک اسید تعیین شد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم ابراهیمیان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید چ
حسین معتمدی
دانشیار بخش میکروبیولوژی، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :