فراوری بیولوژیکی کاه گندم و جو با قارچ پلوروتوس
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,103
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIBIOTECH03_560
تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392
چکیده مقاله:
این آزمایش به منظور بررسی اثر کشته قارچ پلورونتوس فلوریدا و ارزش غذایی کاه گندم و جو جهت استفاده بهینه در تغذیه نشخوارکنندگان انجام گرفت. نتایج این تحقیق نشان دهنده افزایش معنیدار 0/05> P پروتئین خام کاه گندم و کاه و جو در اثر فراوری بیولوژیکی با قارچ بود. کشت قارچ مقدار ماده کشتی را در هر دو کاه کاهش داد 0/01>P . الیاف نا محلول در شوینده خنثی NDF در اثر فراوری باقارچ پر کاه گندم و جو به طور قابل توجهی 0/05> P کاهش یافت. کشته قارچ تغییر معنی دار در الیاف نامحدود در شوینده اسیدی ADF کاه گندم ایجاد نکرد اما ADF کاهش و در اثر فراوری با قارچ به طور قابل توجهی 0/01>P کاهش یافت. ماده خشک کاه جو فراوری شده به طور معنی داری 0/01>P بیشتر از کاه گندم فراوری شده بود. پروتئین خام و NDF در کاه گندم و کاه و جو فراوری شده اختلاف معنی داری با هم نداشتند. ADF کاهش و پرورش شده به طور قابل توجهی 0/01>P کند که گنگ و فراوری شده بود. در مجموع نتایج این تحقیق تعیین کرده بود ترکیبات شیمیایی کاه گندم و جو در اثر فراوری با قارچ میباشد که این امر به ارزش غذایی بیشتر آنها در تغذیه نشخوارکنندگان منتج میگردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد ناصحی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نورمحمد تربتی نژاد
استاد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سعید زرهداران
دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
امیررضا صفایی
دانشجوی دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :