سال انتشار: 1391
محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری, مدیریت مالی و سرمایه گذاری
کد COI مقاله: CAFM01_068
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,658
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی زمینه های اجرای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)در صنعت مصالح ساختمانی (مطالعه موردی شهرستان جهرم)
چکیده مقاله:
طی دو دهه گذشته سازمان ها و صنایع بسیاری به اهمیت رضایتمندی مشتریان خود واقف شده اند به علاوه وجود رابطه قوی بین رضایتمندی مشتریان و سودآوری مورد قبول واقع شده و همچنین تامین و ارتقای رضایتمندی مشتریان یا به عبارتی مشتری مداری به هدف عملیاتی بسیارمهم اغلب سازمان ها تبدیل گشته است درواقع CRM درخصوص مسائلی چون راهبرد کلی کارسازمان مشتریانی را که باید جذب کرد خمات و محصولاتی را که باید ایجاد نمود کانالهایی را که باید تقویت کرد و نحوه ساماندهی کسب و کاردرراستای انجام آن دربهترین سطح هماهنگی باراهبرد سازمان جهت تصمیم گیری آگاهانه کمک می نماید امیری 1384 لذا صنعت مصالح ساختمانی نیز نیازمند فناوری های نوینی ازجمله cRM می باشد هرسازمانی برای اجرای فناوری بدون داشتن زمینه مناسب پیاده سازی محکوم به شکست خواهد بود بنابراین دراین تحقیق زمینه های اجرای cRM برحس بعوامل مرتبط درچارچوب اصلی CRM بررسی گردیده است
کلیدواژه ها:
مديريت ارتباط با مشتري، مشتري مداري، صنعت مصالح ساختماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/196177/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اعزازی، محمد اسماعیل و تشکریان جهرمی، علیرضا،1391،بررسی زمینه های اجرای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)در صنعت مصالح ساختمانی (مطالعه موردی شهرستان جهرم)،کنفرانس ملی حسابداری, مدیریت مالی و سرمایه گذاری،گرگان،،،https://civilica.com/doc/196177
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، اعزازی، محمد اسماعیل؛ علیرضا تشکریان جهرمی)
برای بار دوم به بعد: (1391، اعزازی؛ تشکریان جهرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.