مدیریت و اولویت بندی سبد پروژه ها توسط تکنیکTOPSISمطالعه موردی : شهرداری اصفهان

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,325

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS04_070

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1391

چکیده مقاله:

شهرها نیاز به تقسیم بندی مناسب جهت مدیریت شهر و اداره امور شهری دارند که می توان به تقسیم بندی شهر به مناطق، ناحیه ها و محله ها اشاره کرد که اولویت بندی نیازها و پروژه های شهری به منظور تخصیص آنها به مناسب ترین محلات منطقه و با در نظرگرفتن سه عامل شهر ،شهرداری و شهروند جهت تامین نیاز مناسب انجام می شود. گستردگی منابع،حوزه های شهری ،عوامل محیطی اثر گذار،ذینفعان متعدد باعث گردیده برنامه ریزی دریک سازمان خدماتی ازجملهشهرداری ها نیاز به نگرشی سیستماتیک جهت انتخاب صحیح نیاز و اولویت بندی داشته باشد. سابقه برنامه ریزی در شهرداری اصفهان به برنامه اصفهان + 22 -برنامه اصفهان 85 -برنامه اصفهان 90 و درنهایت برنامه اصفهان 95 بازمی گردد که جهت اجرای پروژه ها و اقدامات برنامه بایستی فرآیند تخصیص منابع ، بودجه ریزی وغیره انجام پذیرد. این امر با وجودمحدودیت منابع و بودجه بایستی به خوبی مدیریت گردد.به کمک درخت تصمیم می توان نیاز های متعدد را به خوبی دسته بندی نمود که از انحراف در برنامه جلوگیری می نماید. به کمک روش های تصمیم گیری چند معیاره ،می توان اولویت بندی مناسبی انجامداد.گرچه استفاده از روش های ریاضی همواره به جواب بهینه منجر نمی گردد،ولی استفاده از نتایج آن جهت تحلیل فرآیند همسوییبرنامه های شهرداری با مدیریت و انتخاب سبد پروژه می تواند به پاسخی رضایت بخش منجر شود که در اثر جامع نگری و جلوگیری از پراکندگی عوامل موثر بر انتخاب گزینه ها ،بدست می آید. استفاده ازشاخص های کلان پس از تدوین برنامه استراتژیک درشهرداری اصفهان وتاثیر کلیه حوزه های شهری برانتخاب پروژه وتوجهبه اولویت بندی محله های یک منطقه درتخصیص پروژه وتحلیل عوامل محیطی برنامه استراتژیک وتاثیر آمار و اطلاعات برنامه ای از جمله عوامل اصلی فرآیند همسویی برنامه های شهرداری با مدیریت و انتخاب سبد پروژه می باشد

کلیدواژه ها:

نویسندگان

امیرحسین نادعلی

دانشکده گلپایگان، دانشگاه صنعتی شریف

حمید عصارزادگان

دانشکده ادبیات ، دانشگاه اصفهان

رضا پورمیری

دانشکده صنایع،دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اصغر پور، محمدجواد، تصمیم گیریهای چند معیاره، چاپ 4، تهران، ...
  • دیوید، فردآر، مدیریت استراتژیک، ترجمه:دکتر علی پارسائیان و دکتر سید ...
  • شکری، مصطفی، کنکاشی در شناخت مدیریت استراتژیک، نشریه مدیریت(انجمن مدیریت ...
  • اصغر پور، محمدجواد، تصمیم گیریهای چند معیاره، چاپ 4، تهران، ...
  • عادل آذر، رجب زاده، علی، تصمیم گیری کاربردی، (رویکرد (MADM، ...
  • Dr. Richard W. Oliver, The Evolution of Business Strategy, Journal ...
  • Two Decades of Strategic Planning. Planning for Higher Education. 31(2): ...
  • Bellman, N decision making in Urban p _ anning, London, ...
  • Petti, C. An Integrated Multi-Scaled Decision support framework and Evalution ...
  • نمایش کامل مراجع