سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS02_163
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 6,164
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطاله ای در مورد اصول و کاربرد فن آوری میکرواری
چکیده مقاله:
به دست آوردن تصویر کلی از عملکرد های ژن کار آسانی نیست فن آوری جدید و قدرتمندی بنام میکرواری که باعث افزایش سرعت تحقیقات زیست شناسی مولکولی شده مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته است.ازاشکال مختلف میکروآری به موارد زیر می توان اشاره کرد: DNA میکروآری، پروتئین میکروآری، میکروآری سلول وبافتی به تنهایی یا به صورت تلفیقی با دیگر روش ها در تحقیقات زیستی، تشخیص پزشکی، تحویل دارو ) و توکسیکوژنومیکس استفاده شده است. انواع میکرواری را می توان بر اساس نوع پروب های تثبیت شده به دو نوع کلی تقسیم بندی کرد: 1 DNA میکرواری که عمدتا با DNA و به کارگیری روش PCR تولید می شود. 2( اولیگو نوکلئوتید میکرواری که با توالی هایی اولیگو نوکلئوتیدی کوتاهتر ) 11 تا 01 واحد( یا بلندتر )بیش از 121 واحد (که مکمل نواحی کد کننده خاص هستند ساخته میشود.کاربردهای میکرواری نشان دهنده توان بالای این فن آوری برای آنالیز موازی نمونه های زیستی یا شناسایی ژنها یا فعالیت آنها در مقیاس بزرگ است.دو کاربرد عمده فن آوری این فن آوری: 1( شناسایی توالی ها 2(تعیین سطوح بیان ژن یا فراوانی ژن ها است
کلیدواژه ها:
ميكرواري ، DNA ميكرواري، پروتئين ميكرواري، توكسيكو ژنوميكس، اوليگو نوكلئوتيد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/177620/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسنی، مینا و حسنی، بهرام و شریفی، اکرم،1391،مطاله ای در مورد اصول و کاربرد فن آوری میکرواری،دومین سمینار ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/177620
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، حسنی، مینا؛ بهرام حسنی و اکرم شریفی)
برای بار دوم به بعد: (1391، حسنی؛ حسنی و شریفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید گیاهان تراریخته به منظور ایجاد مقاومت به تنش سرما و یخ زدگی در گیاهان
- تولید بتاکاروتن از ریزجلبک دونالیلا سالینا
- سیستم بیولوژی با تاکید بر مسیر بیوسنتزی فیتوالکسین
- پرورش جلبک دونالیلا سالینا و تولید کاروتنویید ها از آن:گامی در جهت توسعه پایدار
- اثر تغذیه پروبیتیک درگله های مرغ مادر و تخمگذار بر تولید و کیفیت تخم مرغ
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.