سال انتشار: 1383
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: IIEC03_077
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,360
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اندازه دسته تولید در یک سیستم تولیدی مونتاژ مطابق سفارش با هزینه آماده سازی صفر و محدودیت ظرفیت تولید
چکیده مقاله:
در این مقاله تعیین اندازه بهینه دسته تولید در محیط های تولیدی، مونتاژ مطابق سفارش مشتری بررسی شده است و یک روش جدید برای برنامه ریزی تولید در این قبیل سیستمهای تولیدی ارائه شده است. در روش پیشنهادی با استفاده از توزیع احتمالی محصولات نهایی، برنامه ریزی تولید محصولات نیم ساخته دوره به دوره انجام می شود. در ابتدای هر دوره برای یک دوره آینده تصمیم گیری می شود.
فاصله زمانی مناسب بین زمان تصمیم گیری و دوره ای که برای آن برنامه ریزی می شود، بستگی به مدت زمان ساخت و تهیه محصولات نیم ساخته و اجزای آنها دارد. در این فاصله زمانی محصولات نیم ساخته برای تولید محصولات نهایی مصرف می شوند، و بر اساس برنامه ای که در دوره های قبل تهیه شده تولید می گردند. بنابراین موجودی ابتدایی دوره یک متغیر تصادفی است . روش ارائه شده برای برنامه ریزی تولید یک خانواده از محصولات نیم ساخته که در هر محصول نهایی فقط یک نوع از این خانواده استفاده می شود. در محیط هایی با هزینه آماده سازی ناچیز، مناسب است. در هر محصول نهایی فقط یک نوع از این خانواده استفاده شود. درمحیط هایی با هزینه آماده سازی ناچیز، مناسب است. در راه حل ارائه شده با استفاده از ضرایب لاگرانژ مقادیر بهینه تولید محصولات نیم ساخته با محدودیت ظرفیت تولید بدست آمده اند.
کلیدواژه ها:
سیستم مونتاژ مطابق سفارش ، اندازه دسته تولید ، تقاضای احتمالی ، مدل یک دوره ای
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/17752/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیجاری، مهدی و حجی، رسول،1383،اندازه دسته تولید در یک سیستم تولیدی مونتاژ مطابق سفارش با هزینه آماده سازی صفر و محدودیت ظرفیت تولید،سومین کنفرانس ملی مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/17752
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، بیجاری، مهدی؛ رسول حجی)
برای بار دوم به بعد: (1383، بیجاری؛ حجی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- برنامه ریزی زمانبندی خط تولید در صنعت نساجی با استفاده از روش الگوریتم ژنتیک فازی
- برنامه ریزی تولید با تقاضای احتمالی ومحدودیت ظرفیت
- بهینه سازی بر مبنای شبیه سازی سیستم موجودی چندسطحی در زنجیره تامین دارویی در شرایط عدم قطعیت اولویت بندی تقاضاها؛ مطالعه موردی داروسازی ثامن مشهد
- ارایه یک مدل ریاضی برای برنامه ریزی تولید و زمانبندی سفارشات در یک محیط کارگاهی: مطالعه موردی
- مساله زمان بندی کار کارگاهی انعطاف پذیر و روش های حل آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.