سال انتشار: 1384
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: IIEC04_029
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,594
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی تولید با تقاضای احتمالی ومحدودیت ظرفیت
چکیده مقاله:
تعیین اندازه دسته در حالت چند محصولی، چند دوره ای با هزینه آماده سازی، در حالت فروش از دست رفته و تقاضای احتمالی در پژوهش حاضر مورد بررسی قرار گرفته است . یک روش برای رسیدن به جوابهای نزدیک به بهینه ارائه شده است . شرایطی که روش به جواب بهینه می رسد، نیزمشخص شده است . در روش ارائه شده ابتدا با حل یک مدل خطی شده با متغیرهای صفر و یک، به نام PD ، که تقریبی از مدل احتمالی مسئله است، دوره هایی که در آنها آماده سازی و تولید انجام می شوند بدست می آید . سپس با استفاده از روش ارائه شده در مدل بدون هزینه آماده سازی، جواب مقادیر تولید بهبود پیدا می کند . اگر مدل PD دوره های آماده سازی و تولید بهینه را بدست آورد، جواب بهینه مسئله بدست می آید .
کلیدواژه ها:
برنامه ریزی تولید، تقاضای احتمالی، تعیین اندازه دسته تولیدچندمحصولی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/17501/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیجاری، مهدی و حجی، رسول،1384،برنامه ریزی تولید با تقاضای احتمالی ومحدودیت ظرفیت،چهارمین کنفرانس ملی مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/17501
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، بیجاری، مهدی؛ رسول حجی)
برای بار دوم به بعد: (1384، بیجاری؛ حجی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سوخت های زیستی در ایران و پیامدهای آن
- کاربردهای نظریه بازی ها در مدیریت زنجیره تامین
- تأثیر آزاد سازی تجاری- صنعتی ارس و عوامل تأثیر گذار در رشد اقتصادی منطقه
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان در زنجیره تامین سبز با در نظر گرفتن ریسک و استفاده از تکنیک تلفیقی DEMATEL و VIKOR در محیط فازی (مطالعه موردی انتخاب تامین کننده اگزوز در شرکت ایران خودرو)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.