ارزیابی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی6 رقم میوه انگور در مرحله رسیدن

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,224

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ERANR01_083

تاریخ نمایه سازی: 9 دی 1391

چکیده مقاله:

این پژوهک به منوور بررسی برخی از مهمترین خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه 6رقم انگور در مرحله رسید در قالب طرح کاملا تصادفی با4 تکرار انجام شد. خصوصیات فیزیکی شامل وز میوه حجم طول قطر میوه وز بذر درصد وز بذر به وز میوه حجم بذر درصد حجم بذر به حجم میوه و تعداد بذر در هر میوه و خصوصیات شیمیایی شامل مواد جامد محلول درجه pH ویتامین ث اسیدیته قابل تیتراسیو و شاخ طعم میوه اندازه گیری شد. نتایج نشا داد که رقم صاحأی نیشابور با میانگین 3/47 گرم و 3/27 سانتیمتر مکعب بیشترین و رقم کشمشی درگزی با میانگین 1/57 گرم و 1/42 سانتیمتر مکعب کمترین وز و حجم میوه را به خود اختصاص دادند. رقم امیر ازوم رضائیه بیشترین 40میلی گرم و کشمشی درگزی کمترین 12 میلی گرم وز بذر را داشتند. بیشترین تعداد بذر در میوه رقم ریک بابا مشهد 2/75 عدد و کمترین تعداد را رقم کشمشی درگزی 1/93 عدد دارا بود. همچنین نتایج نشا داد که بیشترین میزا مواد جامد محلول 21درصد در رقم تأرزه رضائیه و کمترین میزان 12درصد رقم ریک بابا مشهد مشاهده شد. رقم صاحأی نیشابور بیشترین 10/56 میلی گرم در 100 میلی لیتر آب میوه رقم امیر ازوم رضائیه کمترین 1/76 میلی گرم در 100 میلی لیتر آب میوه میزا ویتامین ث را به خود اختصاص دادند. در مجموع رقم صاحأی نیشابور بر سایر ارقام برتری قابل توجهی داشته و توسعه کشت و استفاده از این رقم در برنامه های اصلاحی آینده توصیه می شود.

کلیدواژه ها:

انگور ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

نویسندگان

رضا موسی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد استادیار و دانشیارا گروه علوم باغاانی دانشگاه ف

محمود شور

دانشجوی کارشناسی ارشد استادیار و دانشیارا گروه علوم باغاانی دانشگاه ف

علی تهرانی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد استادیار و دانشیارا گروه علوم باغاانی دانشگاه ف

غلامحسین داوری نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد استادیار و دانشیارا گروه علوم باغاانی دانشگاه ف

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :