سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی هواشناسی و مدیریت آب کشاورزی
کد COI مقاله: NCAGM01_148
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 738
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات اصلاح دادههای دما بر دقت مقادیر برآورد شده تبخیر-تعرق مرجع در استانخراسان شمالی
چکیده مقاله:
بیشتر ایستگاههای هواشناسی در سراسر دنیا در شرایط غیرمرجع برپا شدهاند. استفاده از چنین ایستگاههایی برای تخمینتبخیر-تعرق مرجع (به دلیل استفاده از دادههای نادرست دمای حداکثر و حداقل) میتواند سبب ایجاد خطاهای جدی درطراحی سیستمهای آبیاری شود. برای برنامهریزی و طراحی پروژه های آبیاری، دادههای ایستگاههای غیرمرجع باید به گونهای اصلاح شوند که نمایانگر شرایط ایستگاه مرجع باشند. در این مطالعه، مقادیر تبخیر-تعرق مرجع (ETo) در 4 ایستگاه سینوپتیک استان خراسان شمالی با 5 روش مختلف پیش و پس از اصلاح دادههای دمای حداکثر و حداقل با 3 روش متفاوت، محاسبه شد و با روش استاندارد فائو-پنمن-مانتیث مقایسه گردید. به طور کلی، روش فائو-پنمن-مانتیث، هارگریوز-سامانی و روش تخمینی فائو 56 بیشترین تاثیر را از اصلاح دادههای دمای حداکثر و حداقل متحمل می شوند و کمترین میزان تاثیر متوجه مقادیرETo محاسبه شده با روش تورک است. به جز چند مورد، در تمامی ایستگاههای مورد بررسی و با هر سه روش اصلاح داده، پس از اصلاح دادههای هواشناسی، مقادیر تبخیر-تعرق مرجع کاهش مییابند. مقادیر همبستگی میان روش استاندارد و سایر روشهای مورد استفاده برای محاسبه ETo، پس از اصلاح داده، تنها در ایستگاه بجنورد دستخوش تغییر شد و در سایر ایستگاهها تغییری مشاهده نشد.
کلیدواژه ها:
اصلاح دادههاي هواشناسي، ايستگاه غيرمرجع، فائو-پنمن-مانتيث، هارگريوز-ساماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/173364/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توکلی، احسان و قهرمان، بیژن و داوری، کامران و انصاری، حسین،1390،بررسی اثرات اصلاح دادههای دما بر دقت مقادیر برآورد شده تبخیر-تعرق مرجع در استانخراسان شمالی،اولین کنفرانس ملی هواشناسی و مدیریت آب کشاورزی،کرج،،،https://civilica.com/doc/173364
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، توکلی، احسان؛ بیژن قهرمان و کامران داوری و حسین انصاری)
برای بار دوم به بعد: (1390، توکلی؛ قهرمان و داوری و انصاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی میزان رسوب در کانال های بتونی توسط نرم افزار شارک (SHARC) مطالعه موردی کانال غرب دز
- مدلسازی شبکه توزیع زون مخزن الغدیر با استفاده از نرم افزارهای WaterGEMS و ArcGIS
- تحلیل های خشک سالی و سری زمانی شاخص NDVI تصاویر ماهواره ای MODIS جهت پایش تخریب پوشش گیاهی در حوضه زاینده رود
- استخراج شاخصهای فیزیوگرافی مورد نیاز مدلهای شبیه سازی توزیعی حوضه های آبریز با استفاده ازمدل رقومی ارتفاع زمین ( مطالعه موردی: حوضه آبریز مرک، استان کرمانشاه)
- بررسی پتانسیل سیلخیزی حوضه مشیران با استفاده از مدل HEC-HMS در محیط GIS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.