سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: CIESAEJM01_050
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,594
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از یک روش فراابتکاری برای زمانبندی پروژه با در نظر گرفتن محدودیت منابع مطالعه موردی: زمانبندی پروژه حداث مرکز فوریتهای پزشکی و آتش نشانی اکبر آباد
چکیده مقاله:
بدون شک یکی از اصلی ترین دلایل عدم پایان موفقیت آمیز پروژه ها مطابق با بودجه مصوب و زمانبندی برنامه ریزی شده، عدم بکارگیری یک سیستم یا متدولوژی مدیریت پروژه علمی بر پایه تجارب موفق گذشته و عدم اعمال واقعیت های موجود از جمله بحث محدودیت منابع می باشد. در انجام یک پروژه علاوه بر روابط منطقی موجود بین فعالیتها، منابع نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. بنابراین لازم است در امر برنامه ریزی روشی ا تخاذ شود که با در نظر گرفتن امکانات و محدودیت های موجود، قادر به بهینه کردن مدت زمان انجام پروژه باشد. در این مقاله با استفاده از یک روش فرا ابتکاری بر پایه الگوریتم حرکت گروهی ذرات، یک زمانبندی کارا برای پروژه احداث مرکز فوریتهای پزشکی و آتش نشانی اکبر آباد با اعمال محدودیت منابع ارائه شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد روش استفاده شده در این تحقیق قادر است در برنامه ریزی انواع پروژه ها از جمله پروژه های عمرانی مالی و استانی در ایران، خصوصاً در موقعیت هایی که منابع مورد نیاز این پروژه ها دارای محدودیت هستند، به کار گرفته شود. بدیهی است چنانچه به کارگیری اثر بخش نتایج این تحقیق بتواند تنها 1% از زمان به تاخیر افتادن اجرای پروژ ها بکاهد، در هزینه های اقتصادی و اجتماعی به مقدار قابل توجهی صرفه جویی خواهد شد.
کلیدواژه ها:
الگوريتم حركت گروهي ذرات، زمانبندي پروژه با منابع محدود، روشهاي فرا ابتكاري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/173216/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، علی و طالب نژاد، احمد و شمس شیرازی، شیدا،1390،استفاده از یک روش فراابتکاری برای زمانبندی پروژه با در نظر گرفتن محدودیت منابع مطالعه موردی: زمانبندی پروژه حداث مرکز فوریتهای پزشکی و آتش نشانی اکبر آباد،همایش ملی شناسایی و تبیین راهکارهای تحقق جهاد اقتصادی در شهرداری ها،شیراز،،،https://civilica.com/doc/173216
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، محمدی، علی؛ احمد طالب نژاد و شیدا شمس شیرازی)
برای بار دوم به بعد: (1390، محمدی؛ طالب نژاد و شمس شیرازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیلی بر اصول طراحی مسیرهای ویژه دوچرخه سواری در کلانشهر رشت
- ارائه و بررسی انواع روش های سازه نگهبان و مقایسه فنی و اقتصادی آنهااز دیدگاه مدیریت ساخت
- اثر شبیه سازی اطلاعات ساختمان بر مدیریت پروژه ها و کاهش هزینه B.I.M
- بهبود خاصیت چسبندگی و درجه ی نفوذ و نقطه ی نرمی برای قیر مورد استفاده در آسفالت با افزودن پلیمر EVA
- تاثیر پارامترهای انتخاب وسیله سفر در راستای کاهش سهم وسایل نقلیه شخصی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.