سال انتشار: 1391
محل انتشار: نخستین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین
کد COI مقاله: NCPML01_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,676
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش خودکارآمدی و دلبستگی به والدین در پیشرفت تحصیلی دانشآموزان مقطع متوسطه
چکیده مقاله:
پیشرفت تحصیلی و عوامل شخصیتی موثر برآن سالهاست که از موضوعات در خور اهمیت در میدان پژوهش روانشناختی بوده است. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه ی دلبستگی به والدین و خودکارآمدی با پیشرفت تحصیلی دانشآموزان مقطع متوسطه انجام پذیرفت. شرک تکنندگان این پژوهش همبستگی، شامل 300 نفر ( 167 دختر و 133 پسر) از دانشآموزان دبیرستانهای شیراز بودند که براساس روش نمون هگیری خوشه ای چندمرحل های تصادفی انتخاب شدند. به منظور بررسی متغیرهای پژوهش هر یک از شرک تکنندگان خرده مقیاس دلبستگی به والدین آرمسدن و گرینبرگ ( 1987 ) و مقیاس خودکارآمدی عمومی شوآرزر و جروسلم ( 1992 ) را تکمیل نمودند. پایایی ابزارهای پژوهش به وسیله ضریب آلفای کرونباخ و روایی آن ها به کمک روش تحلیل عامل و همسانی درونی تعیین شد. نتایج حاکی از روایی و پایایی قاب لقبول آزمو نها بود. نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه حاکی از آن بود که هر یک از متغیرهای پیشبین قادر به پیشبینی پیشرفت تحصیلی هستند و دلبستگی دارای بیشترین سهم در پیشبینی پیشرفت تحصیلی است. همچنین از میان ابعاد دلبستگی، بعد اعتماد به مادر پیشبینی- کنندهی قویتری برای پیشرفت تحصیلی بود.
کلیدواژه ها:
پيشرفت تحصيلي، خودكارآمدي، دلبستگي به والدين
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/164887/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهبد، مینا و فولاد چنگ، محبوبه،1391،نقش خودکارآمدی و دلبستگی به والدین در پیشرفت تحصیلی دانشآموزان مقطع متوسطه،نخستین همایش ملی شخصیت و زندگی نوین،سنندج،،،https://civilica.com/doc/164887
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، مهبد، مینا؛ محبوبه فولاد چنگ)
برای بار دوم به بعد: (1391، مهبد؛ فولاد چنگ)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات مرتبط جدید
- واقعی بودن نقش ها، مرزها و ساختار قدرت در خانواده: رویكرد قرآنی - روان شناختی
- مقایسه رفتارهای مقابله ای اجتناب در زنان خیابانی و زنان عادی
- پیش بینی دلزدگی زناشویی بر اساس نشخوار فكری و پذیرش و عمل (اجتناب تجربه ای) در زنان نابارور
- رابطه بهزیستی شخصی و باورهای رایج ناكارآمد با نگرش به ایدز در دانش آموزان پسر 14 تا 17 ساله شهر تهران
- اثربخشی طرحواره درمانی بر كاهش اضطراب دانش آموزان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.