سال انتشار: 1390
محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی رسانه
کد COI مقاله: IBBEC04_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,084
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استخراج متن فارسی از تصاویر رنگی در حوزه موجک
چکیده مقاله:
در این مقاله، روش جدیدی برای استخراج متن فارسی از تصاویر رنگی مناظر پیشنهاد شده است. در این الگوریتم از میان موجکهای موجود، موجک گسسته هار به علت داشتن سرعت پردازش بالا انتخاب میشود. این موجک برروی اجزای رنگ (RوGوB) اعمال میشود تا لبه های متن شناسایی شوند. لبههای قوی که اکثر لبههای متن را در خود دارند، با اعمال فیلتر سوبل بر روی زیر باندهای جزئیات آشکارسازی می شوند. با باینریکردن زیر باندهای جزئیات و اعمال عملگر منطقی AND، نواحی نامزد متن شناسایی میشوند. سپس، نواحی غیرمتن با مجموعه ای از قواعد شهودی حذف خواهند شد. در نهایت با برچسبزنی نواحی و آستانهیابی، متن فارسی از تصویر، استخراج میشود. نتایج آزمایشها بر روی 100 تصویر نمونه، کارایی و برتری روش پیشنهادی را نسبت به روشهای موجود از نظر کیفیت متن استخراج شده نشان میدهد.
کلیدواژه ها:
آستانهيابي، استخراج متن فارسي، تبديل موجك هار، عملگر منطقي AND
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/162400/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسی، مهدی و نظام آبادی پور، حسین و صیرفیان، وحیدرضا،1390،استخراج متن فارسی از تصاویر رنگی در حوزه موجک،چهارمین کنفرانس مهندسی رسانه،تهران،،،https://civilica.com/doc/162400
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، عباسی، مهدی؛ حسین نظام آبادی پور و وحیدرضا صیرفیان)
برای بار دوم به بعد: (1390، عباسی؛ نظام آبادی پور و صیرفیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی بازتاب مطالب پزشکی (سرطان) در روزنامه های همشهری، ایران، شرق و سلامت در نیمه اول سال ۱۳۹۶
- بررسی ساختاری تجارت الکترونیک و ضرورت های آن
- چالش مولود رسانه های نوین ارتباط جمعی در ایران انتخاب خودگزین "عدم مشارکت"
- الگوی سیاست گذاری فرهنگی مبتنی بر اندیشه مقام معظم رهبری
- نقش روزنامه نگاری “راه حل گرا” در گزارشگری ویروس کرونا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.