دین باوری و تربیت درابعاد مختلف شخصیت
محل انتشار: همایش منطقه ای روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,508
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCPES01_024
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
چکیده مقاله:
بهینه سازی تربیت فرزندان و پیشگیری از آسیب ها و انحراف تربیتی و سازوکارهای تربیتی اسلام جهت درک بیشتر لذت دینی دغدغه ی ذهن و دل همه پدران مادران و مربیان دلسوز جامعه است آمارهای نگران کننده ی آسیب ها و انحرافات اجتماعی حساسیت همه را برانگیخته و آنان را با این پرسش اساسی مواجه کرده که چه کاری باید انجام دهند؟ درجهت آسیب شناسی تربیت دینی هم آسیب شناسی آموزش و هم آسیب شناسی پرورش دینی بویژه درجامعه دینی ما که نقص دراین امر می تواند از مهمترین عوامل ایجاد انحرافات شمرده شود درتربیت دینی باید بین خود تربیت و زمینه سازی برای آن جداسازی داشته باشیم تربیت فرایندی است که باید آن را از نقطه صفر آغاز کرد و زمینه های تربیت هم بخشی از این فرایند است از این رو پرداختن به زمینه های تربیت دینی نیز همانند خود تربیت مهم و سرنوشت ساز است بسیار مهم است که دربررسی و مطالعه ی فرایند تربیت دینی به بسترها و زمینه هایش نیز توجه کنیم
نویسندگان
زهره دیلمی
آموزشیار نهضت سوادآموزی شهرستان گناوه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :