سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: IAUNCARPET01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 6,410
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پژوهشی در صنعت فرش ایران در دوره صفویه
چکیده مقاله:
یکی از هنرهای بارور در دوره صفویه فرش بافی بود که به اوج اعتلای خود در این دوره رسید. از سده یازده هجری به بعد وجود صنعت قالی بافی در ایران به طور حتم پایه گذاری شده است و در عصر صفوی مهم ترین محصول صنعتی ایران قالی و قالیچه دست بافت است که در اثر گسترش تجارت،به کشور های دیگه هم صادر می شد. این محصول اقسامی چون ترنجی،شکاری،ابریشمی،گلدانی،باغی و شاه عباسی دارد.در این پژوهش به ویژگی های فرش دوره صفویه و جایگاه این هنر در دوره شاه اسماعیل و شاه تهماسب اشاره شده است و هم چنین نقشی که شاه عباسی اول در باروری هنر قالی بافی دوره صفویه داشت نیز مورد بررسی قرار گرفته است.هدف از این پژوهش تحلیل موقعیت هنر فرش بافی در دوره صفویه به عنوان یکی از هنر های درباری است که شاهان این سلسله در پرورش آن نقش داشتند.
کلیدواژه ها:
دوره صفوي، هنر صفوي، صنعت قالي بافي، عصر شاه عباس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/116555/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ویسی، مهسا و رایگانی، ابراهیم،1390،پژوهشی در صنعت فرش ایران در دوره صفویه،همایش ملی هنر، فرهنگ، تاریخ و تولید فرش دستباف ایران و جهان،نجف آباد،،،https://civilica.com/doc/116555
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، ویسی، مهسا؛ ابراهیم رایگانی)
برای بار دوم به بعد: (1390، ویسی؛ رایگانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مرمت بافت ها وآثار تاریخی بانگرش به حفظ هویت آثاروجلب گردشگران برسی تاثیر معماری ساسانیان(قبل از اسلام) بر معماری قاجار(معماری اسلامی) برسی نمونه موردی بناهای دامنه زاگرس می باشد
- تحلیلی بر توسعه اقتصاد شهری
- سیر تحول نقش فرش در دوره تیموری با توجه به نگاره های مکتب هرات
- بررسی و تبیین عوامل سیاسی موثر در ایجاد دین الهی توسط اکبرشاه گورکانی
- بررسی نقش بازار به عنوان تجلی منظر اقتصادی شهر در متون تاریخی ( مطالعه موردی بر روند توسعه بازار و بررسی حیات اقتصادی شهر مشهد از ابتدا تا اواخر قاجار )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی محصولی در حوزه سلامت دختران استان خوزستان برای مقابله با مخاطرات هوابردهای ذره ای
- نقش هنرهای تجسمی در جلوگیری از آلودگی صوتی
- کاربرد دیاگرام استخوان ماهی معکوس در مستندسازی سناریوی بعد از عمر مفید محصول(طراحی بازیافت محور)
- کند و کاوی در آثار هنر اجرا در سومین جشنواره بین المللی همار
- نقش طراحی محصول و خدمات در اصلاح الگوی زندگی، با تاکید بر بسته بندی های تولیدی دوست دار محیط زیست شرکت مک دونالد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.