سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: DESERT01_271
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,409
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اهمیت استفاده از گیاهان دارویی در توسعه فضای سبز شهری
چکیده مقاله:
کشور ایران با اقلیم های متفاوت دارای تنوع گیاهان دارویی زیادی می باشد و وجود آنها در فضای سبز نشانه ای از توانایی اقلیمی و احوال فرهنگی منطقه است. گرچه اهمیت گیاهان داروئی در بخش پزشکی و داروسازی بر همگان آشکار است ولی استفاده از آن به عنوان فضای سبز دیر زمانی که اهمیت یافته است. وارد کردن گیاهان دارویی در فهرست گیاهان مناسب برای فضای سبز سبب می شود این گیاهان گسترش قابل توجهی پیدا کنند. اختصاص فضای سبز محیط های آموزشی به کشت گیاهان دارویی زمینه را برای تحقیق در جنبه های مختلف گیاهان دارویی ممکن میسازد و با کاشت این گیاهان در فضای سبز امکان افزایش آگاهی های اجتماعی و آموزشی دانشجویان و حتی افراد عادی را بصورت عمومی و رایگان فراهم می کند. برخی گیاهان دارویی دارای حدود تحمل نسبتاً خوبی به شوری، خشکی، قلیایی بودن خاک، تشعشع شدید خورشید، شرایط ماندابی و ... هستند. استفاده از گیاهان دارویی چندساله مانند رزماری، زوفا، اسطوخودوس، آویشن، پونه، نعناع و درختان و درختچه هایی مانند اکالیپتوس، زیتون و گل محمدی به علت دارا بودن گل های زیبا و معطر، غیرآلرژیک، انعطاف اکولوژیکی بسیار زیاد، کم توقع بودن، مقاومت در برابر شوری خاک و وزش باد، دوام و عمر طولانی و صرفه جویی در هزینه های احداث، در فضای سبز مناسب به نظر می آید. مهم ترین اثر فضای سبز در شهرها، کارکردهای زیست محیطی آنهاست که شهرها را به عنوان محیط زیست جامعه انسانی معنی دارکرده و با آثار سوء گسترش صنعت و کاربرد نادرست تکنولوژی مقابله نموده و سبب افزایش کیفیت زیستی شهرها می شوند.
کلیدواژه ها:
فضاي سبز، گياهان دارويي، مديريت ، هزينه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/160398/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تایا، علی و ناصری، حمیدرضا و موسوی نژاد، سید محمد و تیموری، مهدی،1391،اهمیت استفاده از گیاهان دارویی در توسعه فضای سبز شهری،اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار)،تهران،،،https://civilica.com/doc/160398
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، تایا، علی؛ حمیدرضا ناصری و سید محمد موسوی نژاد و مهدی تیموری)
برای بار دوم به بعد: (1391، تایا؛ ناصری و موسوی نژاد و تیموری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- نقش گیاهان دارویی در پویایی فضاهای سبز شهری مطالعه موردی: شهر زابل(1394)
- پتانسیل کاربرد گیاهان دارویی در فضای سبز شهری(1392)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- اهمیت کشت گیاهان دارویی و تولید فراورده های آن در کشاورزی
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- میزان تخریب عملیات ذغال گیری در ارتباط با دیگر عوامل تخریب در جنگل های بسطام الشتر
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- ارزیابی تنوع گونه ای گیاهی در ارتباط با شرایط ادافیک در اکوسیستم های تحت مدیریت و مدیریت نشده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.