سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران
کد COI مقاله: ICMVIP07_023
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 601
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جبران سازی اثرات نامطلوب نورپردازی های گوناگونی بر تصویر چهره
چکیده مقاله:
در این مقاله، به بررسی تاثیر شرایط نورپردازی بر زیر باندهای فرکانسی گوناگون تصویر چهره می پردازیم. تغییرات شرایط نورپردازی می تواند به بروز تغییرات شدید و مخربی در تصویر چهره منجر شود و کارایی سیستم های تشخیص چهره را با مشکل روبرو کند. بسیاری از الگوریتم های کنونی بر پایه ی این حقیقت اند که تغییرات روشنایی معمولاً مؤلفه های فرکانس پایین تصویر را تحت تأثیر قرار می دهند. اما از یک سو تغییرات نورپردازی، اثرات همسانی برمؤلفه های فرکانسی گوناگون ندارد و از سویی دیگر، محدوده ی باند فرکانس پایین تصویر، محدوده مشخصی نیست و می تواند با باندی که ویژگی های کلیدی چهره را حمل می کند، هم پوشانی نیز داشته باشد، بنابراین بران شدیم تا پس از بررسی میزان تاثیرپذیری زیرباندهای گوناگون فرکانسی از شرایط نورپردازی، جهت تضعیف یا حذف مؤلفه های فرکانسی مناسب اقدام کنیم. در این مقاله، با بازخوانی مناسب معیار LTV، از آن جهت تعیین محدوده ای مناسب برای زیرباندهای فرکانسی پایین (ازدید شرایط نورپردازی) و نیز برای نخستین بار برای تعیین فاصله الگوها استفاده نمودیم. در ادامه با تضعیف مناسب مولفه های زیرباند پایین فرکانسی به کمک الگوریتم ژنتیک به بازنمایی غیرحساس به تغییرات شرایط نورپردازی از تصویر چهره دست پیدا کردیم. کارایی سیستم تشخیص چهره مبتنی بر بازنمایی پیشنهادی در این مقاله، مناسب بودن استراتژی انتخاب شده را نشان می دهد.
کلیدواژه ها:
تغييرات روشنايي، شناسايي چهره، زيرباند فركانسي، معيار LTV، الگوريتم ژنتيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/159057/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ازوجی، مهدی و توکلیان، محمد،1390،جبران سازی اثرات نامطلوب نورپردازی های گوناگونی بر تصویر چهره،هفتمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/159057
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، ازوجی، مهدی؛ محمد توکلیان)
برای بار دوم به بعد: (1390، ازوجی؛ توکلیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- یک روش یادگیری عمیق ترکیبی به منظور تخمین سن بیولوژیکی مغز برای کمک به تشخیص بیماری با استفاده از تصاویر MRI
- ارائه یک روش موثردردسته بندی نماهای اکوکاردیوگرافی بااستفاده از یادگیری انتقالی
- مطالعه اثر نویز گوسی و ضربه روی همجوشی ارتقا یافته به کمک سوپررزولوشن برروی تصاویر با فوکوس های چندگانه
- بازشناسی کلمات پویای مجزای زبان اشاره فارسی با استفاده از حسگر کینکت
- طبقه بندی بافت های تومور در تصاویر بافت شناسی سرطان استخوان با استفاده از PLS-LDA
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.