کنترل بار فرکانس مبتنی بر کنترل کننده فازی بهبودیافته در یک میکروگرید با حضور ترموالکتریک
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 467
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_ENERGY-12-2_003
تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1401
چکیده مقاله:
ریزشبکه، سیستم قدرت کنترل شده در مقیاس کوچک بوده که می تواند در حالت جزیره یا متصل به شبکه به منظور تامین توان مورد استفاده قرار گیرد. در ریزشبکه مستقل از شبکه، به دلیل اینرسی کم سیستم با بروز کوچک ترین اغتشاش، فرکانس سیستم تحت تاثیر شدید قرار می گیرد. در ریزشبکه مستقل از شبکه، منابع تولید متعددی از قبیل خورشیدی، بادی و... را می توان در نظر گرفت. همچنین در کنار این نیروگاه ها می توان بحث تبدیل انرژی ناشی از تغییرات دمایی را نیز اشاره کرد که می تواند به عنوان مبدل ترموالکتریک مدنظر قرار گیرد. در این مقاله سعی بر آن است که مدلی برای میکروگرید با حضور سیستم ترموالکتریک ارائه شود. با توجه به انواع عدم قطعیت ها و تغییرات بار، لازم است برای بهبود پایداری دینامیکی و قابلیت اطمینان سیستم میکروگرید، کنترل کننده پیشرفته ای توسعه داده شود. کنترل کننده مذکور پیشنهادی، PID گام کسری فازی بهبود یافته بوده و به منظور ارزیابی مقاوم، به یک میکروگرید نمونه با وجود تغییرات پارامتریک و تحت تقاضاهای بزرگ و اغتشاشات، اعمال شده و با کنترل کننده های PID، FOPID و FPID مقایسه گردیده است. نتایج حاصل از شبیه سازی نشان می دهد که کنترل کننده پیشنهادی کارایی مناسبی داشته است و عملکرد مقاومی را از خود بروز می دهد.
کلیدواژه ها:
Thermoelectric generator ، LFC ، Microgrid ، Genetic algorithm ، Fuzzy logic ، FOPID ، IF-FOPID ، ترموالکتریک ، کنترل بار فرکانس ، ریزشبکه ، الگوریتم ژنتیک ، منطق فازی ، کنترل کننده گام کسری ، کنترل کننده PID گام کسری فازی بهبودیافته
نویسندگان
میلاد چنددل
Electrical Engineering Department, Islamic Azad University, South Tehran Branch
جواد علمائی
Electrical Engineering Department, Islamic Azad University, South Tehran Branch
عارف جلیلی ایرانی
Electrical Engineering Department, Islamic Azad University, Ardabil Branch
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :