سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کد COI مقاله: NCFOODI20_108
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 816
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تکنولوژی پالسهای نوری (Pulsed Light Technology): معرفی، مکانیسم های عمل و بکارگیری آن در فرآوری آبمیوه
چکیده مقاله:
برای نگهداری مواد غذایی و حفظ ویژگیهای حسی روشهای بدون حرارت در مقابل روشهای حرارتی مطرح شدها ند فراوری با روش حرارت دادن تغییرات نامطلوبی را منجر می شود درمقابل درفرایندهای غیرحرارتی دمای اعمل شده کمتر است لذا انتظار می رود ویتامین ها و مواد مغذی ضروری رد حین فرایند حداقل تغییرات را متحمل شوند از بین روشهای غیرحرارتی تکنولوژِ پالس های نوری PL اخیرا بسیار مورد توجه محققین قرارگرفته است این فناوری روش مناسبی برای ضدعفونی کردن سطوح ظروف بسته بندی و فراورده های غذایی بسته بندی شده درفیلم های شفاف است نوشیدنیهای برپایه ابمیوه که حداقل فرایندهای حرارتی را متحمل شده اند می توانند بهعنوان یک منبع بسیار مناسب ویتامین ها و مواد مغذی را بصورت کامل دراختیار مصرف کننده قرار دهندلذا به کارگیری تکنولوژی PL درفراوری آبمیوه را جدیدی پیش روی محققین دردستیابی به این مهم گشوده است.
کلیدواژه ها:
تكنولوژي پالس هاي نوري - نگهداري مواد غذايي - فرايندهاي غيرحرارتي - آب ميوه - غيرفعال سازي - باكتري ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/148581/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یزدان پناه، احسان و براتی، محمد،1390،تکنولوژی پالسهای نوری (Pulsed Light Technology): معرفی، مکانیسم های عمل و بکارگیری آن در فرآوری آبمیوه،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی،تهران،،،https://civilica.com/doc/148581
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، یزدان پناه، احسان؛ محمد براتی)
برای بار دوم به بعد: (1390، یزدان پناه؛ براتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از فن آوری پالس نوری به منظور ضدعفونی نمودن مواد غذایی
- فناوری پالس الکتریک در صنایع غذایی
- استفاده از فن آوری پالس نوری در نگهداری مواد غذایی
- تاثیر پردازش میدان الکتریکی پالسی برایمنی و کیفیت مواد غذایی
- کاربرد تکنولوژی پالسهای نوری در صنایع لبنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- مروری بر تشكیل آكریلامید در قهوه
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.