سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: NSASD02_311
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 615
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله باکتری محرک رشد گیاه و قارچ میکوریز آربوسکولار بومی مناطق آلوده در پالایش گیاهی نیکل
چکیده مقاله:
پژوهشی با هدف بررسی تاثیر مایه زنی مشترک باکتری محرک رشد گیاه Bacillus mycoides) وقارچ میکوریز آربوسکولار (Glomus mosseae) بومی مناطق آلوده بر جذب عناصر غذایی و کارآیی گیاه ذرت Zea mays در جذب نیکل انجام گرفت. کلنیزاسیون میکوریزی ریشه در مایه زنی مشترک G. mosseae و B. mycoides در مقایسه با گیاهان فقط میکوریزی کاهش یافت. در سطوح 250 و 500 نیکل، مایه زنی گیاهان با B .mycoides باعث افزایش جذب عناصر غذایی Mn و Zn ،Fe ،P در مقایسه با گیاهان شاهد گردید . در حالی که مایه زنی مشترک گیاهان توسط B. mycoides و G. mosseae فقط در سطح 500 نیکل جذب عناصر غذایی را در مقایسه با مایه زنی جداگانه G. mosseae افزایش داد. G. mosseae بومی مناطق آلوده با افزایش جذب عناصر غذایی ضروری در مقایسه با شاهد، گیاه را از اثرات سمی غلظت های بالای نیکل محافظت می کند. بیشترین مقدار نیکل ریشه و اندام هوایی در سطح 250 و 500 نیکل به ترتیب در تیمار تلقیح جداگانه G. mosseae وتلقیح مشترک. mycoides G. با Gmosseae بودند که موثرترین تیمارها در جذب گیاهی نیکل شناخته شدند.
کلیدواژه ها:
باكتري مقاوم، قارچ ميكوريز آربوسكولار، ويژگي هاي محرك رشد گياه، نيكل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/136905/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملک زاده، الهام و علیخانی، حسینعلی و ثوابقی فیروزآبادی، غلامرضا و زارعی، مهدی،1389،باکتری محرک رشد گیاه و قارچ میکوریز آربوسکولار بومی مناطق آلوده در پالایش گیاهی نیکل،دومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار (فرصتها و چالشهای پیش رو)،شیراز،،،https://civilica.com/doc/136905
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، ملک زاده، الهام؛ حسینعلی علیخانی و غلامرضا ثوابقی فیروزآبادی و مهدی زارعی)
برای بار دوم به بعد: (1389، ملک زاده؛ علیخانی و ثوابقی فیروزآبادی و زارعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- احیای زیستی خاک های آلوده به نفت خام با استفاده از فعالیت ریزوسفری گیاه کهور و باکتری سودوموناس آیروجینوزا با تاکید بر حذف ترکیبات PAH
- موانع پذیزش کشاورزی ارگانیک
- ارزیابی توانایی برخی ریزوباکتری های بومی متحمل به سرب در انحلال کربنات سدیم
- گیاه پالایی کلزای تلقیح شده به باکتری های محرک رشد تحت سمیت سرب
- نقش باکتری های مقاوم و محرک رشد گیاه در پالایش گیاهی کادمیوم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.