استفاده از الگوریتم ژنتیک جهت نقشه یابی همزمان اثرات متقابل و چند گانه جایگاه ژنهای صفات کمی ( QTL,S ) در ژنتیک کمی
محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 875
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIDEA05_775
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1390
چکیده مقاله:
الگوریتم ژنتیک را میتوان یک روش جستجو گر نامید که نحوه جستجو و حرکت به سمت جواب بهینه را بر اساس اصل بقای بهترین پایه گذاری میکند. الگوریتم های ژنتیک از اصول انتخاب طبیعی داروین برای یافتن فرمول بهینه جهت پیش بینی یا تطبیق الگو استفاده می کنند. الگوریتم های ژنتیک اغلب گزینه خوبی برای تکنیک های پیش بینی بر مبنای رگرسیون هستند. همان طوریکه به رگرسیون ساده،خطی وپارامتریک گفته می شود،به الگوریتم های ژنتیک می توان غیر پارامتریک گفت. مختصراً گفته می شود که الگوریتم ژنتیک (یا GA ) یک تکنیک برنامه نویسی است که از تکامل ژنتیکی به عنوان یک الگوی حل مسئله استفاده می کند.مسئله ای که باید حل شود ورودی است و راه حلها طبق یک الگو کد گذاری می شودومتریک که تابع fitness هم نام دارد هر راه حل کاندید را ارزیابی می کند که اکثر آنها به صورت تصادفی انتخاب می شوند
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی مومن
دانشجویان کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دانشگاه تهران-پردیس ابوری
خدیجه نصیری
دانشجویان کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دانشگاه تهران-پردیس ابوری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :