سال انتشار: 1385
محل انتشار:
هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه
کد COI مقاله: IREC07_379
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,271
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله محاسبه افت جریان در بازوی خروجی سیفون معکوس در یک بستر ترسیب شده
چکیده مقاله:
از جمله مواردی که ته نشینی رسوب در سازه های آبی به ویژه سیفون معکوس به همراه دارد افزایش افت جریان می باشد که کاهش ظرفیت جریان و راندمان سازه از جمله تبعات ناشی از آن می باشد. در این تحقیق اقدام به ساخت مدل فیزیکی از بازوی خروجی سیفون معکوس نموده و آزمایشات لازم برای محاسبه افت جریان در سه زاویه ی 8، 16 و 24 ئرجه بر روی پنج نمونه رسوب به ابعاد 0/5، 0/7، 1، 2، 2/3 میلی متر (برای ایجاد زبری نسبی روی بستر بازوی خروجی سیفون معکوس) انجام گردید و با توجه به نتایج بر روی هر زاویه یک نمودار بی بعد مشابه نمودار مودی بدست آمد. ضمنا مشخص گردید که در این نمودار با افزایش سرعت و در نتیجه افزایش عدد رینولدز ضریب افت جریان کاهش پیدا خواهد کرد همچنین مشخص گردید که ابعاد رسوب و در واقع زبری نسبی تاثیر قابل ملاحظه ای در روند افت جریان نخواهد داشت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IREC07_379 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/12895/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نیک نیا، ناصر و شفاعی بجستان، محمود و خزیمه نژاد، حسین،1385،محاسبه افت جریان در بازوی خروجی سیفون معکوس در یک بستر ترسیب شده،هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه،اهواز،https://civilica.com/doc/12895
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، نیک نیا، ناصر؛ محمود شفاعی بجستان و حسین خزیمه نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1385، نیک نیا؛ شفاعی بجستان و خزیمه نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- . بیرامی. م (1382) _ «سازه های انتقال آب». دانشگاه ...
- . شفاعی بجستان، م (1378)، «هیدرولیک رسوب»، دانشگاه شهید چمران ...
- . استریتر وایلی (1381) _ «مکانیک سیالات»، ترجمه علیرضا انتظاری ...
- . May . R.W.P, (2003) , * preventing sediment deposition ...
- _ International River Engineering Conference Shahid Chamran University , 13-15 ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرات اقتصادی و زیست محیطی ناشی از جایگزینی CNG به جای بنزین
- مطالعه فروچالهای ایجاد شده در دشتهای شمال همدان و تأثیر نوع کانی رسی ونمک های موجود در خاک بر ر مبندگی
- بررسی وضعیت رسوبگذاری سیفونهای معکوس با استفاده از روابط هیدرولیک رسوب و نرم افزار مایک 11 (مطالعه موردی سیفون کرخه)
- بررسی رسوب گذاری در سیفونهای معکوس ( مطالعه موردی سیفون معکوس نهر عرایض خرمشهر)
- بررسی آزمایشگاهی اثر زبری مصنوعی وشیب معکوس برخصوصیات پرش هیدرولیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.