سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: INDM02_059
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,720
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازسازی مردم محور ،کاهش ریسک و توسعه پایدار
چکیده مقاله:
با بروز هر سانحه طبیعی، روند توسعه کشور های آسی ب دیده از آن سانحه دچار تغییراتی می گردد . در برخی از کـشورها، پس از رخداد سوانح طبیعی فرصتی به وجود می آید تا روند بازسازی ، توسـعه را سـرعت بخـشد ولـی در برخـی دیگـر از کشور ها بروز بلایای طبیعی باعث توقف برنامه های توسعه ای وگاهی باعث پسرفت آن کشور ها می شود . به دلیل اینکه تمام جوامع به نحوی مورد تهدید بلایای طبیعی قرار دارند بنابراین شرط بسیار مهم در کاهش اثـرات سـوانح طبیعی، کاهش ریسک آن سوانح می باشد . با ارزیابی بازسازی های گذشته می توان به نقاط ضعف و قوتی که در آنها وجود داشته است پـی بـرد، بـدین معنـا کـه در مواردی فرایند بازسازی همراه با در نظر گرفتن حوادث احتمالی آتی و آینده نگری بوده و در برخی دیگـر اینگونـه نبـوده است .
یکی از نکات قابل توجه در فرآیند بازسازی جهـت کـاهش اثـرات سـوء حـوادث آتـی، نگـرش مـشارکت مـردم در آن می باشد . به نظر می رسد که مشارکت مردم در روند بازسازی باعث کاهش چالشهای پیش روی این فرآیند و نیـز کـاهش ریسک حوادث آتی شده و روند توسعه پایدار را هموار تر می سازد . در این مقاله به بررسـی نقـش مـردم در بازسـازی منـاطق زلزلـه زده و رابطـه آن با کـاهش ریـسک زلزلـه پرداختـه و سـعی می گردد که برخی از تاثیرات آن را در توسعه پایدار نشان دهد .
کلیدواژه ها:
بازسازي، كاهش ريسك، توسعه پايدار، زلزله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/12364/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیدوار، بابک و فاطمی عقدا، سیدمحمود و ظفری، حسین و بختیاری، علی،1385،بازسازی مردم محور ،کاهش ریسک و توسعه پایدار،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران در حوادث غیرمترقبه طبیعی،تهران،،،https://civilica.com/doc/12364
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، امیدوار، بابک؛ سیدمحمود فاطمی عقدا و حسین ظفری و علی بختیاری)
برای بار دوم به بعد: (1385، امیدوار؛ فاطمی عقدا و ظفری و بختیاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- لزوم مدیریت شرایط اضطراری مبتنی بر پیشگیری(1392)
- بهبود مدیریت حوادث شهری با مشارکت جمعیت های آسیب پذیر در حوادث و بلایا(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر مفهوم جنگ سایبری و برخی تکنیک های آن
- امنیت سایبری، تهدیدها و اثرات آن بر امنیت ملی
- نقش حفاظت اطلاعات یگان های نظامی در پیشگیری از جرایم سایبری در محیط نظامی
- نقش اصول پدافند غیر عامل در رفع تهدیدات سایبری و تاثیر آن بر امنیت ملی
- تحلیل تهدیدات تروریستی و امنیت زیرساخت های حیاتی شهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.