سال انتشار: 1399
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران
کد COI مقاله: IHC19_192
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 65
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه عددی جریان گرداب با هسته هوا بر روی آبگیر قائم
چکیده مقاله:
شکل گیری گرداب های با هسته هوا در دهانه آبگیرهای نیروگاهی مشکلات فراوانی را به همراه دارد که مطالعه هرچه کاملتر از این پدیده می تواند راهگشا باشد. در همین رابطه شبیه سازی های عددی به عنوان روشی کارآمد و مقرون به صرفه برای مطالعه جریان های گردابی مطرح هستند. در پژوهش حاضر به بررسی عملکرد مدل عددی Flow3D به عنوان یکی از روش های مطرح در شبیه سازی اولری جریان گرداب پرداخته می شود. در این شبیه سازی جریان گرداب به صورت تک فاز در نظر گرفته شده است و از مدل آشفتگی LES برای حل جریان استفاده شده است. به منظور صحت سنجی نتایج از مدل آزمایشگاهی مدار بسته یک آبگیر قائم استفاده شده است. میدان سرعت در این مدل آزمایشگاهی در صفحات افقی با استفاده از سیستم سرعت سنج تصویری (PIV) اندازه گیری شده است. بر اساس نتایج مشاهده شد که مدل عددی جریان دائمی گرداب را به خوبی مدل می کند اما مقایسه تراز سطح آزاد در مدل عددی و مقادیر آزمایشگاهی نشان می دهد که مدل عددی عمق هسته هوا را کمتر از مقدار حقیقی آن در مدل آزمایشگاهی ارائه می کند. مقایسه مولفه سرعت مماسی جریان گرداب در مقادیر آزمایشگاهی و عددی انطباق بسیار خوبی را نشان می دهد در حالیکه توزیع مولفه سرعت شعاعی در مدل عددی نسبت به مقادیر آزمایشگاهی با اختلاف همراه است. همچنین بر اساس نتایج مدل عددی توزیع فشار در میدان جریان گرداب به صورت هیدرواستاتیک است.
کلیدواژه ها:
گرداب با هسته هوا، آبگیر قائم، شبیه سازی عددی، .FLOW-3D
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1168053/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آذرپیرا، مریم و زراتی، امیررضا و شریفی، ملیکا،1399،مطالعه عددی جریان گرداب با هسته هوا بر روی آبگیر قائم،نوزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/1168053
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، آذرپیرا، مریم؛ امیررضا زراتی و ملیکا شریفی)
برای بار دوم به بعد: (1399، آذرپیرا؛ زراتی و شریفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- استخراج پیکره آبی و تغییرات زمانی سطح دریاچه تالاب انزلی با استفاده از داده های ماهواره لندست
- اندر کنش سیلاب و دریا، مطالعه موردی شهرک صنعتی جاسک
- تبیین چالش ها و ملاحظات سازه های هیدرولیکی زیستی به منظور حفظ و پایداری زیستگاه های آبی رودخانه ای
- بررسی نقش پوشش گیاهی در سیل خیزی با استفاده از داده های ماهواره های (مطالعه موردی استان فارس)
- چارچوب طبقه بندی سلسله مراتبی- چندمقیاسه حوضه آبریز در ارزیابی هیدرومورفولوژیکی اکوسیستم رودخانه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.