سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: NRSSPE05_091
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 9
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شىاسایی نواحی و شدت درد و بررسی تأثیر تمرینات NASM بر درد و کیفیت زندگی نوازندگان ویولن
چکیده مقاله:
مقدمه: شرایط شغلی نوازندگان آنها را در قشر آسیب پذیر قرار می دهد. فعالیت های تکراری، یکنواخت و استفاده مکرر از عضلات خاص سبب ایجاد دردهای اسکلتی عضلانی در این افراد می شود. در این پژوهش ابتدا به شناسایی نقاط آسیب نوازندگان پرداخته شد. سپس تأثیر استفاده از پروتکل تمرینات اصلاحی برگرفته از آکادمی ملی طب ورزش آمریکای روی نوازندگان بررسی شد. این پژوهش به منظور پیشگیری از آسیب و بهبود عملکرد حرکتی در نتیجه بهبود نواختن و کاهش دردهای عضلانی همچنین افزایش کیفیت زندگی نوازندگان ویولن مورد بررسی قرار گرفت. روش کار: تعداد 60 نوازنده ویولن به صورت داوطلبانه در پسرشنامه شرکت کردند. این پرسشنامه که در سایت پرس لاین طراحی شده بود، شامل مشخصات فردی، مقیاس درد بصری، پرسشنامه نوردیک و کیفیت زندگی SF36 بود. سپس 29 نوازنده انتخاب شدند و در دو گروه کنتل و تجربی قرار گرفتند تا تأثیر تمرینات ورزشی مشاهده شود. بحث و نتیجه گیری: با توجه به یافته های پژوهش سوابق بیماری نوازندگان شامل دردهای عضلانی 44.4% درد مفاصل 36.1%، افسردگی 25%، میگرن 16.7% و ... می باشد. دردهای اسکلتی عضلانی ویولنیست ها بیشتر در نواحی گردن، شانه و کمر می باشد. تمرینات طولانی مدت نوازندگی سبب درد در نواحی گردن 36.7%، دست و مچ دست 4.20%، شانه 4.18% و کمر 4.18% شد. این دردها باعث کاهش عملکرد نوازدنگی در نتیجه کاهش کیفیت زندگی در ویولنیست ها می گردد. پروتکل تمرینی پژوهش حاضر سبب کاهش درد در گروه تجربی تا 40% (P≤0/05, F=60/92%) و افزایش کیفیت زندگی تا 11% (P≤0/05, F=8/18%) شده است. بنابراین تمرینات اصلاحی شامل مهار یا رهاسازی، افزایش دامنه حرکتی و تقویت عضلات ناحیه فوقانی برای کاهش درد به اساتید، نوازندگان ویولن و نوازندگان سایر سازها توصیه می گردد.
کلیدواژه ها:
نوازندگان ویولن، شدت درد، کیفیت زندگی، تمرینات NASM
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156910/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذوالاکتاف، وحید و رضایی، مهسا و براآتی دستجردی، علیرضا،1399،شىاسایی نواحی و شدت درد و بررسی تأثیر تمرینات NASM بر درد و کیفیت زندگی نوازندگان ویولن،پنجمین همایش بین المللی پژوهش های نوین در علوم ورزشی و تربیت بدنی،همدان،،،https://civilica.com/doc/1156910
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، ذوالاکتاف، وحید؛ مهسا رضایی و علیرضا براآتی دستجردی)
برای بار دوم به بعد: (1399، ذوالاکتاف؛ رضایی و براآتی دستجردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر مخرب کووید 19 بر سلامت روانشناختی ورزشکاران
- بررسی اثربخشی تمرینات ورزشی بر بهود ناتوانی جسمی، دامنه حرکتی و کاهش شدت درد و ترس از حرکت در بیماران با سابقه کمردرد مزمن
- مقایسه منابع استرس در دانشجویان و دانشجویان غیرورزشکار دانشجویی
- بررسی اثربخشی آموزش های مجازی ورزشی بر اضطراب زنان با سابقه اضطراب ناشی از کووید 19 در استان یزد
- تبیین اثر رفتارهای رهبری استراتژیک بر هم راستایی استراتژیک کارمندان ادارات کل آموزش و پرورش غرب ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.