سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: CMUECONF04_127
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 88
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عدالت فضایی بهره مندی از کاربری های خدماتی در محلات شهری مطالعه موردی محلات منطقه یک شهر کرج
چکیده مقاله:
با توجه به اینکه خدمات شهری به مثابه نوعی کالای عمومی محاسبه می شود که برآورد و مکان یابی صحیح آن ها در حوزه مدیریت شهری است؛ بنابراین نمی توان بخشی از جامعه ی شهری را از آن محروم کرد عدالت فضایی به منزله توزیع عادلانه خدمات وامکانات شهری به منظور رسیدن به یک جامعه متوازن و یکی از رهیافت های عدالت اجتماعی است عدم توزیع مناسب خدمات باعث از میان رفتن عدالت و افزایش نارضایتی شهروندان از محل سکونت خود و مدیران شهری خواهد شد. در این تحقیق نیز به بررسی عدالت فضایی در منطقه یک کلانشهر کرج پرداخته شد. تحقیق کاربردی و بصورت توصیفی - تحلیلی است. برای سنجش عدالت فضایی در دسترس به خدمات 9 دسته کاربری در قالب 11 نوع مورد بررسی قرار گرفت. توزیع فضایی کاربری ها و میزان سطح اختصاص یافته و به هریک از آن ها در سطح محلات مورد مطالعه به کمک سیستم اطلاعات جغرافیایی تعیین و محاسبه گردید. در تحلیل داده ها از مدل ویکرو فازی که جزئی مدل های تصمیم گیری چند معیاره محسوب می شوند استفاده گردید. براساس نتایج مدل ویکرو فازی محله عظیمیه شمالی در زمره محلات برخوردار و محله های اسلام آباد و عظیمیه جنوبی به ترتیب جره محلات نیمه برخوردار و محروم به شمار می آیند این نتیجه درحالی است که محله اسلام آباد جزء محله های اسکان غیررسمی در این منطقه به شمار می اید و عظیمیه محله ای طراحی شده و منظم است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که محدوده منطقه یک شهر کرج از وضعیت مناسبی در توزیع فضایی کاربری ها برخوردار نمی باشد تزریق کاربری های خدماتی با نگاه به طرح های فرداست محدوده نظیر طرح تفصیلی و طرح راهبردی زمینه لازم برای رفع این عدم تعادل فضایی می باشد.
کلیدواژه ها:
عدالت فضایی، عدالت اجتماعی، خدمات شهری، کرج، منطقه یک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1143552/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کامرانی، آویده و خرد رنجبر، الهه،1399،عدالت فضایی بهره مندی از کاربری های خدماتی در محلات شهری مطالعه موردی محلات منطقه یک شهر کرج،چهارمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱،تهران،،،https://civilica.com/doc/1143552
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، کامرانی، آویده؛ الهه خرد رنجبر)
برای بار دوم به بعد: (1399، کامرانی؛ خرد رنجبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.