سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: NGIGS01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 100
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله زمان بندی کارها در محیط مه جهت کاهش مصرف انرژی با استفاده از الگوریتم ابراکتشافی تکاملی
چکیده مقاله:
محاسبات مه به عنوان یک زیرساخت مکمل ابر، تسهیل پردازش کار، شبکه سازی و ذخیره اطلاعات بین مراکز داده ابری و کاربران تلفن همراه را بر عهده دارد. مسئله زمانبندی کار در محاسبات مه، اختصاص مجموعهای از وظایف کار به گرههای پردازشی مه واقع در لبه شبکه است. این مقاله مسئله زمان بندی کارها در محیط پردازش مه را به منظور کاهش مصرف انرژی به یک مسئله بهینه سازی تک هدفه مدل می کند. این مسئله از لحاظ محاسباتی در رده ی مسائل ان پی سخت طبقه بندی می شود. برای حل این مسئله، یک الگوریتم ابراکتشافی تکاملی ارائه می دهیم. به منظور ارزیابی کارائی الگوریتم پیشنهادی، آن را در سناریوهای مختلف با الگوریتم های موجود مقایسه نموده ایم. نتایج اجرای شبیه سازی نشان می دهد که الگوریتم پیشنهادی از لحاظ کاهش سراسری مصرف انرژی نسبت به سایر الگوریتم های موجود در این حوزه برتری دارد.
کلیدواژه ها:
محاسبات مه، الگوریتم تکاملی، زمانبندی کار، کاهش انرژی ، بهینه سازی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1116751/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی حیدری، نازنین و حسینی شیروانی، میرسعید و حسینی، ماهیار و امی احمدی، ساناز،1399،زمان بندی کارها در محیط مه جهت کاهش مصرف انرژی با استفاده از الگوریتم ابراکتشافی تکاملی،دستاوردهای نوین در مطالعات سبز محاسبات،کاربردها و چالش ها،نور،،،https://civilica.com/doc/1116751
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، علی حیدری، نازنین؛ میرسعید حسینی شیروانی و ماهیار حسینی و ساناز امی احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، علی حیدری؛ حسینی شیروانی و حسینی و امی احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه هنر در میزان استفاده از انرژی های پاک
- ارائه روشی برای توسعه ی سیستم های سایبر-فیزیکی با استفاده از شبکه ی پتری یکپارچه زمان دار
- بررسی فضاهای جرم خیز شهر ساری (نمونه موردی :محله غفاری)
- ارائه مدل سیستم خودپرداز بانك با استفاده از شبكه پتری زمان دار
- الگوهای زیست محیطی حمل و نقل درون شهری- مورد پژوهی: شهر مشهد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.