سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ژئوماتیک 89
کد COI مقاله: GEO89_030
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,984
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش ساختارهای زمین شناسی در تغییرات ژئومورفولوژی رودخانه کارون دشت خوزستان
چکیده مقاله:
محدوده مورد مطالعه بخشی ازرودخانه کارون واقع در استان خوزستان است که از تنگ عقیلی شوشتر تا محل ورود کارون به اروندرود امتداد دارد. مهمترین سازندهای مسیر رودخانه شامل سازند اغاجاری ، بختیاری میشان می باشند دراین محدوده همچنین گسلها و ساختارهای تاقدیسی متعددی عمود بر رودخانه امتداددارند که تغییرات رودخانه کرون در جلگه ابرفتی خوزستان و تفاوتهایمحلی بازه های رودخانه با توجه به این عوامل سبب اسیب ها و مخاطرات رودخانه ای در طول زمان شده است یکی از موثرترین عوامل در کنترل رفتار ماندرها و مهاجرت آنها ویژگیهای زمین شناسی و زمین ساختی مسیر رودخانه کارون است که بخصوص در بازه های ابتدایی اول تا هفتم این محدوده از شوشتر تا جنوب اهواز دارای تغییرات محسوسی می باشد که تغییر ات شیب و الگوی رودخانه و نیز پراکندگی اشکال ژئومورفیک رودخانه با توجه به ان قابل تفسیر است دراین مقاله با استفاده از تصاویر ماهواره ای داده های GIS و مطالعات میدانی نقش ساختارهای زمین شناسی بر تغییرات مورفولوژی رودخانه کارون بررسی شده است هدف این مقاله تعیین تغییرات رودخانه کارون و تجزیه و تحلیل عوامل زمینشناسی موثر بر ان است این مساله بسیار اهمیت دارد.
کلیدواژه ها:
زمين شناسي، رودخانه، ماندر، تغييرات مسير، تكتونيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/102370/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرشدی، جعفر و علوی پناه، سیدکاظم و سردشتی، ماهرخ و دوستکام، نگار،1389،نقش ساختارهای زمین شناسی در تغییرات ژئومورفولوژی رودخانه کارون دشت خوزستان،همایش ژئوماتیک 89،تهران،،،https://civilica.com/doc/102370
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، مرشدی، جعفر؛ سیدکاظم علوی پناه و ماهرخ سردشتی و نگار دوستکام)
برای بار دوم به بعد: (1389، مرشدی؛ علوی پناه و سردشتی و دوستکام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل آماری حریم لرزه ای گسل لهبری
- پاره بندی گسل رامهرمز در منطقه شوشتر _ مسجدسلیمان با استفاده از تکنیک های سنجش از دور
- بررسی خصوصیات زمین شناسی مهندسی ساختگاه سد چم شیر
- عملیات اجرایی و کارآیی تزریقات پرده آب بند سد شهر بیجار
- بررسی ساختاری و تکتونیکی تاقدیس گچ لیکک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی فازی شبکه دوچرخه سواری مبتنی بر تحلیل مکانی داده های اطلس جامع شهری اصفهان
- تقریب تنک پتانسیل با استفاده از مشاهدات مشتق شعاعی پتانسیل و توابع پایه ی اسپلاین پواسون
- تعیین ژرفای موهو برش پارکر-اولدنبورگ با مدل های جاذبی ماهواره ای و مدل توپوگرافی
- تعیین بهینه محل ایستگاه های GPS به منظور رفتارسنجی گسل های فعال مطالعه موردی: گسل شمال تبریز
- بهبود دقت شناسایی هدف در الگوریتم های تجزیه طیفی به کمک تنظیم وزن×باندهای طیفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.