سال انتشار: 1398
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: EMAC04_204
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 99
فایل این مقاله در 27 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 27 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی محصول با رویکرد طراحی برای هزینه ،( Design For Cost – DFC)، (مطالعه موردی: یک محصول الکترواپتیکی)
چکیده مقاله:
طراحی برای هزینه (DFC)، یکی از ابزارهای پشتیبانی مهندسی همزمان (CE)، و بخش مهمی از طراحی برای (DFX) X است. DFC روشی است که ضمن تبدیل نیاز مشتریان به پارامترهای طراحی، هزینه چرخه عمر محصول (LCC) را آنالیز و ارزیابی می کند، و به طراح کمک می کند تا طرح های ارائه شده از محصول را برای کاهش هزینه ها اصلاح کند. مدل مفهومی DFC شامل ابزارهای جمع آوری و تجزیه و تحلیل نیازهای مشتریان مانند روش گسترش عملکرد کیفیت (QFD)، ابزارهای طراحی ، روش های تخمین LCC، نگاشت ویژگی و سیستم پشتیبانی تصمیم گیری می باشد. با استفاده از این روش قبل از ساخت یک محصول به هزینه های ایجاد محصول پی برده و با مقایسه میزان هزینه و درآمد و سود، اگر ساخت محصول مقرون به صرفه باشد آن را تولید می کنند و یا با مقایسه هزینه طرح های مختلف محصول به انتخاب بهترین طرح از لحاظ اقتصادیمی پردازند. هدف از این پژوهش اجرا و پیاده سازی روش طراحی برای هزینه در یکی از محصولات الکترو اپتیکی در صنایع شهید رضازاده می باشد. ما در قسمت LCC با مطالعه مدل های مختلف با توجه به ساختار هزینه ها و اطلاعات در دسترس صنعت مورد مطالعه به توسعه مدلی جهت تخمین LCC پرداخته و ضمن ایجاد پایگاه دانش مناسب و فرمول های ریاضی به محاسبه هزینه چرخه عمر طرح های A و B محصول پرداخته ایم. نتایج بدست آمده در محصول مورد مطالعه نشان دهنده مقرون به صرفه بودن تولید طرح A محصول ازنظر اقتصادی و در طول چرخه عمر آن می باشد.
کلیدواژه ها:
طراحي براي هزينه، پايگاه دانش، تخمين هزينه چرخه عمر، گسترش عملكرد كيفيت (QFD)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1019969/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اصغرزاده مرغملکی، لیلا و یوسفی، ام البنین و خیام باشی، بیژن و شفقت، ابوطالب،1398،طراحی محصول با رویکرد طراحی برای هزینه ،( Design For Cost – DFC)، (مطالعه موردی: یک محصول الکترواپتیکی)،چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و حسابداری،اهواز،،،https://civilica.com/doc/1019969
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، اصغرزاده مرغملکی، لیلا؛ ام البنین یوسفی و بیژن خیام باشی و ابوطالب شفقت)
برای بار دوم به بعد: (1398، اصغرزاده مرغملکی؛ یوسفی و خیام باشی و شفقت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی سیساست های تعمیرات پیشگیرانه درطی دوره وارانتی ازدو دیدگاه تولید کننده و خریدار
- ارائه یک رویکرد برنامه ریزی تولید ادغامی با اهداف بیشینه کردن سود و بیشینه کردن ثبات تولید: مدل سازی و کاربرد واقعی
- مدلسازی هزینه های وارانتیبرای محصولات ترکیب پذیر:ماشین لباسشویی سینجر
- توسعه الگویی جهت اولویت بندی و انتخاب قطعات محصول در طراحی محصولات جدید با رویکرد تلفیقی DSM QFD و ANP؛ در یک محصول الکترو اپتیکی
- ارزیابی سطوح توا ن مندی تکنولوژیک در صنایع فلزی با مدل نیازتکنولوژیک ( تحقیق مورد یسازه های فلزی یاسا ن)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.