سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: EMACONG02_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 127
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روند نقدینگی در اقتصاد ایران طی سال های ( 1396 - 1377 )
چکیده مقاله:
نظر به اهمیت حجم نقدینگی در اقتصاد هر کشور و تعیین سیاست های مطلوب از طرف سیاستگذاران، این مقاله تلاش دارد میزان نقدینگی ( پول و شبه پول ) را در بازه زمانی سال های 1377 تا 1396 بررسی نماید. بررسی و مقایسه دوره های مختلف آماری اقتصاد ایران نشان می دهد که میزان حجم پول ( نقدینگی ) طی سال های 1377 تا 1380 از رشد نسبتا کمی برخوردار بوده و این رشد طی سال های 1381 تا 1382 دارای رشد بیشتری بوده است. روند رشد حجم پول از سال 1383 تا سال 1386 با رشد چشم گیری مواجه بوده که در سال 86 این میزان حجم پول به حداکثر مقدار خود می رسد. اما در سال 1387 روند رشد حجم پول دارای رشدی کاهشی بوده که این روند کاهشی فقط در سال 1387 اتفاق افتاده است. مجددا در سال 1388 افزایش میزان حجم پول بوجود آمده است. در ادامه با گاهی بر آمار موجود، می توان گفت از سال 1388 تا سال 1391 رشد فو قالعاده زیاد حجم پول وجود داشته است. در نهایت طی سال های 1392 و 1393 میزان رشد حجم پول اندک بوده که این روند از 1394 تا سال 1396 رشد بسیار زیادی به خود دیده است. این آمار نشان می دهد که رویکرد دولت وقت در رابطه با کنترل حجم نقدینگی و به تبع آن تورم جاری از درجه اهمیت بالایی برخوردار نبوده است.
کلیدواژه ها:
نقدينگي، تورم، پول، شبه پول، رشد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1002154/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایزدی، حمیدرضا و عاشوری، مهدی و پورعباس، محمدمهدی،1398،بررسی روند نقدینگی در اقتصاد ایران طی سال های ( 1396 - 1377 )،دومین کنفرانس بین المللی نوآوری های اخیر در مدیریت اقتصاد و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/1002154
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ایزدی، حمیدرضا؛ مهدی عاشوری و محمدمهدی پورعباس)
برای بار دوم به بعد: (1398، ایزدی؛ عاشوری و پورعباس)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش نیروی انسانی در تعالی سازمان با تاکید بر مدل بنیاد مدیریت کیفیت اروپا (EFQM)
- بررسی تاثیر ارزش ادراک شده، اعتماد و رضایت مشتری بر وفاداری مشتریان بانل دی شهرستان خرم آباد
- مروری بر انتخاب سبد سهام در محیط فازی
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر انتخاب روش های انتقال تکنولوژی در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی با استفاده از فن BWM فازی
- بررسی عوامل موثر بر انگیزش و ارتقای بهره وری نیروی انسانی(مطالعه موردی: بانک ملی)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.