جلال الدین نصیری استادیار گروه علوم کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد می باشد. از سال 1395 تا اسفند 1399 استادیار گروه پژوهشی زبانشناسی رایانشی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) بوده است. وی دکتری و کارشناسی ارشد خود در رشته مهندسی کامپیوتر با تمرکز به هوش مصنوعی از دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه فردوسی مشهد در سالهای 1394 و 1388 دریافت کرده است. جلال الدین نصیری مدیر توسعه شرکت مدیریت امن الکترونیکی کاشف از سال 1399 تا شهریور 1402، رییس گروه سامانه های مدیریت تقلب شرکت خدمات انفورماتیک ازسال 1395 تا تیر 1399 و تحلیلگر ارشد داده در گروه هوش تجاری 1392 تا 1395 شرکت نامبرده بوده است. در حال حاضر تحقیقات و پروژه های صنعتی ایشان در حوزه یادگیری ماشین و پردازش زبان طبیعی متمرکز شده است.
سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- مدل ارزیابی عملکرد متوازن فناوری اطلاعات در پژوهشگاه ها، موردکاوی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) ارائه شده در کنفرانس ملی آینده پژوهی،مدیریت و توسعه پایدار (1398)
- مقایسه یک سیستم پیشنهاد دهنده متنی با سه معیار اندازه گیری شباهت کسینوسی، فاصله اقلیدسی و فاصله منهتن ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه (1397)
- پیش بینی ابعاد شخصیتی یادگیرندگان در محیط یادگیری الکترونیکی با استفاده از ماشین بردار پشتیبان دو قلو کمترین مربعات ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های دانش بنیان در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات (1396)
- ارایه روش هوشمند تطبیق تقریبی اطلاعات هویتی برای مشتریان بانک بوسیله متن کاوی ارائه شده در پنجمین همایش مدیران فناوری اطلاعات (1396)
- تحلیل احساس نظرات فیلم ها با استفاده از ماشین بردار پیشتیبان دو قلو کمترین مربعات ارائه شده در اولین کنفرانس ملی اصول مهندسی برق و کامپیوتر (1396)
- تشخیص اعمال انسان با استفاده از مدل مخفی مارکوف فازی ارائه شده در بیستمین کنفرانس مهندسی برق ایران (1391)
- A Mouth Detection Approach Based on PSO Rule Mining on Color Images ارائه شده در پنجمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر (1387)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- تشخیص بیماری های مزمن به کمک ماشین بردار پشتیبان دوقلو با قیود نرم منتشر شده در مجله علوم رایانشی (1403)
- استخراج کلیدواژگان پایان نامه فارسی با استفاده از ویژگی آماری و دسته بند بیز منتشر شده در دوماهنامه جستارهای زبانی (1400)
- دسته بندی سبک های یادگیری با استفاده از ویژگی های رفتاری و ماشین بردار پشتیبان دو قلو منتشر شده در فصلنامه فناوری آموزش (1398)