سال انتشار: 1398
محل انتشار:
دهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد
کد COI مقاله: ISSS10_059
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 356
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی لرزه ای سیستم شبکه خرپای جانبی واگرا
چکیده مقاله:
سیستم شبکه خرپای جانبی یا دایاگرید اساسا از نظر سازهای سیستمی کاربردی و کارآمد است که فارغ از جلوه زیبا و دسترسی و انعطاف بالای آن از منظر معماری، از نظر سازهای نیز با استفاده از ظرفیت محوری اعضای قطری می تواند تقاضای مورد نیاز برای باربری ثقلی و جانبی را به طور همزمان تامین کند. اگرچه مختصر مطالعاتی که به بررسی رفتار این قاب در اثر بار جانبی زلزله پرداخته است، نشان می دهد که رفتار غیرخطی این قاب چندان مناسب نیست. چرا که عمده نیروی وارده بر سازه توسط اعضای قطری تحمل می شوند و این اعضا به دلیل مشارکت در باربری ثقلی نباید وارد ناحیه غیرخطی شوند. این اتفاق باعث می شود تا اساسا نتوان از رفتار غیرخطی این قاب استفاده کرد و در مناطق لرزه خیز حتما باید به صورت الاستیک طراحی شود. اما با تغییر هندسه و ایجاد مدولی جدید به جای مدول مثلثی شکل، می توان مسیر نیرو را منحرف نمود و اعضای دیگری را نیز در مسیر اصلی باربری قرار داد. همچنین در گره اتصال این قاب، تعداد زیادی عضو به هم متصل میشوند که باعث پیچیدگی رفتار و روش ساخت این سازه می شود. باز کردن گره اتصال و ایجاد تیر پیوند در محل تقاطع اعضا می تواند مشکلات اصلی این سازه را از بین ببرد و سیستمی منعطف را بوجود می آورد که مزایای زیادی دارد. تحلیل های صورت گرفته در این پژوهش نشان می دهد که با مدول جدید، امکان دوران در گره اتصال بوجود می آید و تیر پیوند و تیر خارج از پیوند امکان جذب نیرو دارند. بنابراین می توان اعضای فرعی را به گونه ای طراحی نمود که در مسیر باربری قرار بگیرند و غیرخطی شوند تا اعضای قطری به صورت الاستیک باقی بمانند. این سیستم جدید شبکه خرپای جانبی (قطری) واگرا نامگذاری شده است. در این پژوهش با درنظر گرفتن حالت های مختلفی از هندسه قاب رفتار لرزه ای هر دو سیستم واگرا و متداول با استفاده از آنالیزاستاتیکی غیرخطی مورد سنجش قرار می گیرند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISSS10_059 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/977501/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرقادری، سید رسول و دباغ چیان، ایمان،1398،ارزیابی لرزه ای سیستم شبکه خرپای جانبی واگرا،دهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد،تهران،https://civilica.com/doc/977501
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، میرقادری، سید رسول؛ ایمان دباغ چیان)
برای بار دوم به بعد: (1398، میرقادری؛ دباغ چیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی ساختمان بلند با رویکرد بهینه سازی سازه خرپای جانبی
- ارزیابی عملکرد لرزه ای قاب خمشی فولادی با مهاربند واگرای ویژه (V-EBF)
- بررسی عملکرد لرزه ای سیستم دیوار برشی فولادی سوراخ دار تحت بارگذاری چرخه ای
- رفتار لرزه ای دیوار برش ی فولادی کمانش تاب ساخته شده از دو صفحه پرکننده موجدار مورب
- مقایسه ظرفیت برشی دیوار برشی بتنی مستقیم و خمیده تحت نیروی زلزله
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.