سال انتشار: 1382
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_260_0086467077
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,869
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی دوام مخلوط های آسفالتی با مصالح سیلیسی
چکیده مقاله:
مخلوطهای آسفالتی در برابر عوامل جوی باید مقاوم باشند و در اثر تغییر رطوبت یا دما، ترک خورده و شکسته وخرد نشوند . در مخلوطهای آسفالتی متداول، عریان شدگی سنگدانه ها(Stripping) از اندود قیری، پدیده ایست که به علت اثرات رطوبت بر مخلوط آسفالتی بوجود م یآید. این پدیده هنگامی بیشتر رخ می دهد که مصالح سنگی بکار رفته درساخت رویه آسفالتی، مستعد به عریان شدگی(Hydrophilic) باشند . مصالح سیلیسی (کوارتزیت) از این جمله اند . از آنجا که در برخی مناطق مجبور به استفاده از این نوع مصالح هستیم، بررسی دوام و شناخت راههای افزایش دوام این مخلوطها بسیار حائز اهمیت است.در این مقاله خواص مصالح سنگی و قیر مصرفی ارزیابی می شود . آزمایش جوشاندن تگزاس به عنوان یک آزمایش تجربی برای تخمینی از میزان تمایل سنگدانه ها به جداشدن از قیر مورد استفاده قرار گرفت ه و اثر افزودن فیلرآب در تماس با پودر سنگدانه م صرفی تعیین شده است . pH سنگ آهک بر این پدیده بررسی شد ه است. همچنین آزمایشهای نسبت مقاومت مارشال و نسبت کشش غیر مستقیم نمونه ها برای ارزیابی دوام انجام گرفته است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_260_0086467077 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/972/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زیاری، حسن و عامری، محمود و رضایی مهر، ناصر،1382،بررسی دوام مخلوط های آسفالتی با مصالح سیلیسی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/972
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، زیاری، حسن؛ محمود عامری و ناصر رضایی مهر)
برای بار دوم به بعد: (1382، زیاری؛ عامری و رضایی مهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- دفتر تحقیقات و معیارهای فنی سازمان مدیریت و برنامه ریزی ...
- Hoon h. & Arthur R. Tarrer, ،Effect of Aggregate Properties ...
- of Accelerated Climatic Conditioning On Splittenstion Influence؛، [2]Vila , J.M. ...
- Terrel, R.L & Al-Swailmi S.، #Role of Pessimum voids concept ...
- ASTM, ،Road & Paving Materials, Pavement Management Technologies _ _ ...
- British Standard Institute, B.S, Testing Aggregates, B.S812, 1990. ...
- Asphalt Institute, ،، Mix Design Methods for Asphalt Concrete', Manual ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر استفاده از روغن موتور ضایعاتی و روغن گیاهی ضایعاتی درعملکرد مخلوط آسفالتی گرم بازیافتی
- مروری بر اثر استفاده از تراشه آسفالت بازیافتی بر ترک خوردگی مخلوط-های آسفالتی
- بررسی آزمایشگاهی سختی شکست مخلوط آسفالتی با استفاده از آزمون خمش نیم دایره
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.