سال انتشار: 1398
محل انتشار: فصلنامه مطالعات حقوق، دوره: 3، شماره: 29
کد COI مقاله: JR_LEST-3-29_010
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 423
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دادگاه حقوق بشر اروپا: پرونده پولات و تالی علیه ترکیه
چکیده مقاله:
مقدمهدر پرونده پولات و تالی علیه ترکیه، دادگاه حقوق بشر اروپا (بخش دوم)، کمیته ای متشکل از: پایول لمنس (رییس)، والریو گریچو و استفانی مورو ویکستروم (قضات) و حسن باکیرچی (نماینده دولت ترکیه) که در 4 سپتامبر 2018 به طور محرمانه برگزار شد، حکم زیر صادر و در آن تاریخ ایراد شد. رویه دادرسی این پرونده با درخواستی (به شماره 10/5782) علیه جمهوری ترکیه به موجب ماده 34 کنوانسیون حمایت از حقوق بشر و آزادی های اساسی (کنوانسیون) توسط دو تبعه ترکیه، خانم ایلم دیلان پولات و آقای مهمت تالی (خواهان ها) در 27 ژانویه 2010 تشکیل شده است. وکالت متقاضیان را وکلای شاغل در استانبول، خانم آلتای و آقای کاراکز بر عهده داشتند. وکالت دولت ترکیه (دولت) را نماینده آنها بر عهده داشت. خواهان ها مدعی بودند که اقدامات جنایی علیه آنها تحت عنوان جلوگیری از عملیات تروریستی (قانون به شماره 3713 ) انجام گرفته و محکومیت متعاقب آن باعث نقض حق آزادی بیان آنها شده است. در 26 آگوست 2016 شکایات مربوط به نقض حقوق آزادی بیان خواهان ها به دولت ابلاغ شد و مابقی درخواست بر طبق بند 54 قوانین دادگاه غیرقابل پیگیری دانسته شد. در تاریخ 20 مارس 2018 دولت اطلاع یافت که دادگاه در نظر دارد درخواست را به کمیته واگذار کند. دولت با نامه ای به تاریخ 10 آوریل 2018 با بررسی درخواست توسط کمیته مخالفت کرد. دادگاه با توجه به اعتراض دولت، آن را رد کرد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948564/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصوری، مزدک،1398،دادگاه حقوق بشر اروپا: پرونده پولات و تالی علیه ترکیه،،،،،https://civilica.com/doc/948564
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، نصوری، مزدک؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، نصوری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.