سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: JR_JRMA-6-23_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 311
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر فناوری هوشمند بر تجربه مشتریان در استفاده از سامانه های الکترونیک بانکی
چکیده مقاله:
امروزه با پیشرفت فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی بحث هوشمندسازی سامانه های الکترونیکی برخط یکی از موضوعات بسیار حایز اهمیت سازمان هایی است که وظیفه اصلی آنها ارایه انواع خدمات غیر حضوری به مشتریان است. در این میان مدیران این سازمان ها همیشه در حال سنجش میزان عملکرد صحیح این فناوری ها در مواجهه با نیاز مشتریان خود بوده و درتلاشند تعاملات مناسبی بین فناوری هوشمند و تجربه مثبت مشتریان خود برقرار نمایند. این امر در صورتی تحقق می یابد. در این تحقیق در تلاشیم تا به بررسیتاثیر فناوری هوشمند بر تجربه مشتریان در سامانه های الکترونیکی بانکی کشور بپردازیم و در این راستا یکی از پیشرفته ترین فناوری های بانکی با نام سامانه بام را مورد مطالعه قرار داده ایم. روش انجام تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی – پیمایشی است. قلمرو زمانی انجام این تحقیق سال 1397 بوده که قریب به دو سال از راه اندازی این خدمت جدید بانک ملی گذشته است. جامعه آماری پژوهش 400 نفر از مشتریان بانک ملی هستند که از سامانه خدمات بانکی بام استفاده می کنند که نهایتا از 399 نفراز مشتریانی که از بانک ملی در شهر تهران استفاده کردند پرسشنامه صحیح دریافت شد. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه بوده و از تکنیک ارزیابی تحلیل معادلات ساختاری و تحلیل عامل و رگرسیون خطی بوده جهت تحلیل داده ها استفاده گردید. نرم افزارهای مورد استفاده spss و Amos بود. نتایج تحقیق حاکی از آن است که تمایلات رفتاری مشتریان بر مشارکت مشتریان در استفاده از سامانه بام، مشارکت مشتریان بر مشتریان پویا در استفاده از سامانه بام، مشتریان پویا بر تجربه مشتریان در استفاده از سامانه بام تاثیرگذار است. تمایلات رفتاری مشتریان بر مشتریان پویا در استفاده از سامانه بام تاثیرگذار نیست
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JRMA-6-23_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948433/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دریان، رضا و رضوانی، حمیدرضا،1397،بررسی تاثیر فناوری هوشمند بر تجربه مشتریان در استفاده از سامانه های الکترونیک بانکی،https://civilica.com/doc/948433
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، دریان، رضا؛ حمیدرضا رضوانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، دریان؛ رضوانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تبلیغات انیمیشن های شهرداری و تاثیر آن بر عملکرد مخاطبان
- بررسی تاثیر ثبات مالکیت نهادی بر ارتباط بین جریان نقد عملیاتی غیرعادی و ریسک سقوط قیمت سهام در شرکت ها
- بررسی تاثیر مالکیت دولتی و هزینه نمایندگی بر ارتباط بین احتمال ورشکستگی و ریسک سقوط قیمت سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- ارائه الگویی جهت شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر شکل گیری ریسک های مالی و عملیاتی (مطالعه موردی: سازمان همیاری شهرداریهای استان اصفهان)
- مقایسه چالش های سقوط بورس کانادا و ایران و راه های خرج از آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.