سال انتشار: 1398
محل انتشار: نخستین کنگره بیماری شناسی گیاهی ایران
کد COI مقاله: PPC01_188
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 64
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله تنوع زیستی مخمرهای اپیفیت حبه های انگور در برخی از مناطق منتخب انگورخیز شمال غرب ایران
چکیده مقاله:
جوامع میکروبی مختلف، ازجمله مخمرها، میتوانند در سطح یا محیط درونی حبه های انگور رشد کنند چراکه حبه ها یک محیط فیزیکی مناسب ازنظر تامین مواد غذایی، آب و حفاظت برای آنها میباشند. عوامل محیطی مختلف نظیر حرارت، بارندگی، مکان جغرافیایی، رقم انگور، زمان برداشت و استفاده از آفت کشها تنوع زیستی مخمرها را تحت تاثیر قرار میدهند؛ بنابراین، جداسازی مخمرها و آگاهی از تنوع زیستی آنها در مدیریت فلور مخمری منطقه و بهینه سازی ویژگیهای بالقوه آنها امری ضروری است.در سال 1396 در زمان رسیدگی حبه ها، بهصورت تصادفی از خوشه های انگور مناطق منتخب انگورخیز استانهای آذربایجان شرقی (مراغه و مرند)، آذربایجان غربی (ارومیه و سردشت) و اردبیل (لاهرود) نمونه برداری شد. جداسازی از طریق شستشوی سطحی حبه ها انجام شد بهطوریکه آب حاصل از شستشو سانتریفیوژ شده و رسوب باقیمانده در 1ml از محیط Yeast Extract Peptone (YEPD) Dextrose حل شد. رقت نمونه ها 1/10) تا (1/1000 روی محیط YEPD آگار کشت دادهشده و در -26œC به مدت 3 الی 4 روز نگهداری شدند. پس از خالصسازی نمونه ها با استفاده از روش مخطط کردن، جدایه ها براساس خصوصیات ریخت شناختی گروه بندی شدند. DNA جدایه ها به روش تخریب دیواره با مهره شیشه ای استخراجشده و الگوی انگشتنگاری M13 برای هر گروه مرفولوژیکی انجام شد و از بین جدایه های با الگوی مشابه، یک یا دو جدایه برای توالییابی ناحیه D1/D2 توسط آغازگرهای ITS5 و LR6 فرستاده شدند. از بین 59 نمونه خوشه انگور، 315 جدایه مخمر جداسازی شد. همه جدایه ها در 14 گروه متفاوت مرفولوژیکی گروهبندی شدند. پس از تعیین توالی DNA و رسم درخت فیلوژنتیکی، 23 گونه متفاوت متعلق به 15 جنس مخمری شناسایی شدند به طوریکه% 73/9 متعلق به آسکومیستها بودند. دراینبین، Hanseniaspora uvarum، Aureobasidium pullulans ، Metschnikowia sinensis و Pichia terricola، به ترتیب بهعنوان مخمرهای غالب منطقه شناسایی شدند. جداسازی مخمر در مناطق مختلف نیز متفاوت بود به طوریکه در منطقه سردشت میزان جداسازی %100 اما در لاهرود، مرند، مراغه و ارومیه به ترتیب 80، 72/7، 55/5 و %31/5 بود. در این مطالعه تنوع زیستی مخمرهای انگور در منطقه شمال غرب ایران برای اولین بار موردبررسی قرار گرفت.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/945989/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قنبرزاده، بهاره و بابای اهری، اسداله و ارزنلو، مهدی،1398،تنوع زیستی مخمرهای اپیفیت حبه های انگور در برخی از مناطق منتخب انگورخیز شمال غرب ایران،نخستین کنگره بیماری شناسی گیاهی ایران،کرج،،،https://civilica.com/doc/945989
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، قنبرزاده، بهاره؛ اسداله بابای اهری و مهدی ارزنلو)
برای بار دوم به بعد: (1398، قنبرزاده؛ بابای اهری و ارزنلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جرم انگاری و ضمانت اجرایی قانون حفاظت از خاک در کانادا و چین و ایران
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.