سال انتشار: 1398
محل انتشار:
چهارمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک و هوافضا
کد COI مقاله: MECHAERO04_014
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 439
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی، بررسی پارامتریک، ساخت و آزمایش سیال و دمپر مگنتورئولوژیکال هوشمند
چکیده مقاله:
سیال های مگنتورئولوژیکال، نمونه ای از سیال های هوشمند می باشند که کاربردهای متنوعی در مهندسی، از جمله در دمپرهای هوشمند مگنتورئولوژیکال، ترمزها و کلاچ های مغناطیسی دارند. از دمپرهای هوشمند مگنتورئولوژیکال می توان در دمپینگ ارتعاشات در صنایع خودروسازی، هوا فضا، نیروگاهی، پلها و سازه های ساختمانی استفاده کرد. در این پژوهش، ضمن حل عددی معادلات حاکم بر جریان سیال مگنتورئولوژیکال (MR) در دمپر هوشمند مگنتورئولوژیکال (MR) دو مخزنه مود جریانی، با استفاده از روش اجزا محدود، نتایج حاصل با حل عددی دستگاه سه معادله سه مجهول بدست آمده از مدل شبه استاتیک ارائه شده، مقایسه شده است. معادلات حاکم، در روش اجزای محدود، با فرض هندسه متقارن محوری و در روش شبه استاتیک با فرض صفحات موازی حل می شود. در روش های شبه استاتیک و اجزای محدود، به ترتیب از مدل های بینگهام پلاستیک و بینگهام پلاستیک اصلاح شده برای مدلسازی رفتار غیرنیوتونی سیال مگنتورئولوژیکال ساخته شده در آزمایشگاه، استفاده می شود. همچنین یک نمونه سیال MR با ترکیب مناسب در آزمایشگاه ساخته شد و با استفاده از رئومتر مغناطیسی، مقادیر تنش تسلیم و ویسکوزیته پلاستیک سیال در میدان های مختلف، برای استفاده در مدل بینگهام پلاستیک و حل های انجام شده، بدست آمد. سپس یک نمونه دمپر مغناطیسی با استفاده از سیال MR ساخته شده و بوسیله دستگاه اینسترون تحت آزمایش نیرویی قرار گرفت و نتایج بدست آمده از مدلسازی های انجام شده با نتایج بدست آمده از تست نیرویی دمپر تطابق خوبی نشان می دهد. بنابراین ، حلهای انجام شده بخوبی می تواند جهت بررسی عملکرد این نوع دمپر و مقاصد طراحی استفاده شود. در نتیجه، جهت بررسی عملکرد این نوع دمپر، با استفاده از حل عددی انجام شده، اثرات میدان مغناطیسی، طول قطب ها، عرض شیار پیستون، فرکانس و چگالی، بر نیروی دمپینگ و انرژی دمپ شده توسط دمپر، مورد مطالعه پارامتریک قرار گرفت. نتایج بدست آمده از حل عددی نشان می دهد، افزایش میدان مغناطیسی و طول قطبها و همچنین کاهش عرض شیار، تاثیر قابل توجهی بر عملکرد دمپر دارند و با استفاده از داده های بدست آمده، توابعی برای انرژی دمپ شده بر حسب این پارامترها ارائه شد. مطابق نتایج بدست آمده، در شرایط ناپایا، روش شبه استاتیک نسبت به حل عددی ، دارای خطا است، که این خطا به دلیل صرف نظر کردن از ترم اینرسی در روش شبه استاتیک می باشد.
کلیدواژه ها:
دمپر مگنتورئولوژیکال ، سیال مگنتورئولوژیکال ، مدل سازی عددی ، روش شبه استاتیک ، نیروی دمپینگ ، انرژی دمپ شده ، ترم اینرسی ، مدل سازی ناپایا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MECHAERO04_014 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/924668/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذوالفقاریان، محمدمهدی و کیهانی، محمد حسن و نوروزی، محمود،1398،مدل سازی، بررسی پارامتریک، ساخت و آزمایش سیال و دمپر مگنتورئولوژیکال هوشمند،چهارمین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک و هوافضا،تهران،https://civilica.com/doc/924668
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ذوالفقاریان، محمدمهدی؛ محمد حسن کیهانی و محمود نوروزی)
برای بار دوم به بعد: (1398، ذوالفقاریان؛ کیهانی و نوروزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه طبقه بندی داده های نامتوازن توسط الگوریتم ماشین بردار پشتیبانی با الگوریتم شبکه عصبی
- بررسی تاثیر استقرار مدیریت دانش بر نوآوری
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل امنیت پردازش ابری چالش ها و راه حل ها
- بررسی تاثیر گردابه ها و ضرایب ایرودینامیکی بر نسبت سرعت نوک توربین ساونیوس
- یادگیری عمیق برای دستگاه ها و خدمات مصرفی فرا تر از مرز های یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر
- کاربردهای هوش مصنوعی در تعاملات ایمن انسان و ربات
- حفاظت از حریم خصوصی با استفاده از سیستم های شناسایی بیومتریک مبتنی بر محاسبات امن چند بخشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.