سال انتشار: 1397
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد، حسابداری و اموربانکی
کد COI مقاله: ECOA01_032
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 284
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر جامعه پذیری سازمانی بر رفتار شهروندی سازمانی با نقش میانجی تناسب فرد-محیط (شهرداری شهرستان سنقر)
چکیده مقاله:
مقاله حاضر ادبیات موضوعی مربوط به تاثیر جامعه پذیری سازمانی بر رفتار شهروندی سازمانی با نقش میانجی تناسب فرد-محیط (شهرداری شهرستان سنقر) را مورد بررسی قرار می دهد، یکی از مباحثی که در زمینه مسائل کارکنان حائز اهمیت است جامعه پذیری کارکنان است. جامعه پذیری برای تناسب شخص-سازمان اساسی است، زیرا هدف اولیه جامعه پذیری، استمرار ارزشهای اصلی و دادن یک چارچوب به کارکنان برای پاسخ به محیط کارشان و هماهنگی با کارکنان دیگر است به اندازه ای که فرایندهای جامعه پذیری به تناسب شخص- سازمان منجر شود، کارکنان با احتمال بیشتری به سازمان متعهدتر خواهند بود و ترک شغل کاهش می یابد که به نوبه خود باعث میشود که سازمانها بازگشت سرمایه بیشتری را در استخدام، انتخاب و آموزش داشته باشند، یکی از مهارتهایی که میتواند به کارکنان در این راه کمک کند رفتار شهروندی سازمانی است. این مقوله به رفتارهای فردی اشاره دارد که برخاسته از بصیرت افراد بوده و علاوه بر اینکه کارایی و اثربخشی عملکرد سازمان را افزایش میدهند، مستقیم و به صورت صریح، از طریق سیستم رسمی پاداش تشویق نمیشوند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ECOA01_032 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/905006/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهنوی، حسین،1397،بررسی تاثیر جامعه پذیری سازمانی بر رفتار شهروندی سازمانی با نقش میانجی تناسب فرد-محیط (شهرداری شهرستان سنقر)،اولین کنفرانس ملی اقتصاد، حسابداری و اموربانکی،آستارا،https://civilica.com/doc/905006
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، دهنوی، حسین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، دهنوی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی بطه بین فرهنگ اخلاقی با رفتار شهروندی سازمانی: نقش تعدیلگر تناسب فرد- سازمان در کارکنان شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون
- بررسی ابعاد اقتصاد مقاومتی با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
- بررسی تاثیر کیفیت خدمات الکترونیکی و رضایت الکترونیکی بر تمایلات رفتاری مشتریان در خریدهایالکترونیکی در شهر یاسوج
- کارآفرینی ، ازتعریف تا انواع مدلهای آن
- طراحی مقیاس ارزیابی کیفیت خدمات الکترونیکی وبگاههای گردشگری ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- همگرایی مفهوم حقوق دیپلماتیک و کاربست آن در تحول ریاضت اقتصادی در سطح بین الملل
- وام های خارجی چین و آموزه هایی برای ایران
- نقش دیپلماسی اقتصادی در مفهوم اقتصاد مقاومتی از دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)
- نقش آلمان در آینده همکاری های ایران و اتحادیه اروپا
- مقدمه ای بر بررسی ظرفیت های صادرات جمهوری اسلامی ایران به ترکیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- نقشه راه مطالعات و کاربردهای مدیریت ریسک در صنعت برق ایران
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار»
- تحلیل عملکرد رقابت پذیری صنعتی در اقتصاد ایران
- پایش امنیت سرمایه گذاری به تفکیک استان ها و حوزه های کاری (۷ . تابستان ۱۳۹۸)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح ایجاد مناطق ویژه اقتصادی براساس قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.