سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ACUSCONF04_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 183
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی تصادفات جاده ای با استفاده از روش فازی و شبکه عصبی مطالعه موردی استان سیستان و بلوچستان
چکیده مقاله:
تصادفات امروزه عامل مرگ و میر و یا جراحت افراد زیادی است. با افزایش حمل و نقل جاده ای در ایران ، آسیب های ناشی از تصادفات نیز به طور چشمگیری افزایش یافته است که در صورت پیش بینی دقیق با استفاده از تکنیک های منطق فازی و شبکه عصبی می توان عوامل واقعی وتاثیرگذار آنرا بر اساس اولویت در جهت بهبود شرایط حادثه را مشخص کرد و از آن بصورت مفید استفاده کرد.در این حقیق با استفاده از الگوریتم شبکه عصبی و منطق فازی در نرم افزار متلب ابتدا تحلیل دقیقی روی داده انجام شده و سپس نتایج آن بدست آمده است. مدل ارایه شده شامل سه قسمت ورودی ، موتور استنتاج در روش فازی و آموزش در شبکه عصبی و خروجی می باشد. درمرحله اول شش متغییر بعنوان ورودی در نظر گرفته شدند که عبارتند از متوسط حجم ترافیک، سرعت، شانه راه، تقاطع فرعی، شعاع قوس ، فاصله دید قایم . این عوامل با توجه به بیشترین تاثیرگذاری بر تصادفات جاده ای در نظر گرفته شده اند.در مرحله بعد نقاط حادثه خیز به عنوان خروجی در نظر گرفته شد و در مرحله سوم برای موتور استنتاجی قوانینی بصورت توصیفی نوشته شد هم چنین در بخش شبکه عصبی داده ها برای سه سال متوالی آموزش داده شدند در نهایت نتایج حاصل از این روش ها با یکدیگر مقایسه و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. این شیوه قابلیت پیش بینی تصادفات در سالیانه آتی و تعیین بهترین روش اصلاح مولفه ها به منظور حداقلی نمودنتصادفات در جاده را دارا می باشد. روش های انتخابی به صورت موردی در محور زاهدان – خاش پیاده سازی و ارزیابی می گردد. . نتایج نشانگر آن است که چارچوب استنتاجی پیشنهادی به طور موثری قادر به کشف الگوهای تصادف و پیش بینی شدت تصادف خودرو ها در جاده و در نتیجه انتخاب بهترین گزینه و مورد اولویت قرارگرفتن به منظور اصلاح ، ترمیم و نگهداری راه خواهد بود . روش شبکه عصبی مصنوعی در مقایسه با روش فازی از کارایی بهتری برخوردار است و در پیش بینی مدل تصادفات جاده ای درصد خطای کمتری دارد.
کلیدواژه ها:
تصادفات جاده ای ، شبکه عصبی ، منطق فازی ، پیش بینی ، متلب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/900031/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ایزدفر، فاطمه و بهشتی نژاد، حسین،1396،پیش بینی تصادفات جاده ای با استفاده از روش فازی و شبکه عصبی مطالعه موردی استان سیستان و بلوچستان،چهارمین همایش بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی با رویکرد توسعه پایدار،شیراز،،،https://civilica.com/doc/900031
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ایزدفر، فاطمه؛ حسین بهشتی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، ایزدفر؛ بهشتی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی تاثیر مشخصات هندسی و روسازی راه ها بر میزان تصادفات های جاده ای، مطالعه موردی
- ارائه مدل تاثیر سرعت خودروها بر شدت تصادفات در محورهای برونشهری مطالعه موردی چالوس- سلمانشهر
- مطالعه تاثیر حجم ترافیک و طرح هندسی راه در رخداد تصادفات جاده ای ( مطالعه موردی: جاده بیرجند - در میان خراسان جنوبی )
- مقایسه مراحل انجام ساخت مدل با روش شبکه عصبی مصنوعی و روش آماری در مدل های پیش بینی تصادفات جاده ای
- بررسی پارامتری اثر زلزله روی دیوار حائل انعطاف پذیر بتنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- انرژی طبیعی نیازحیاتی بشر درآینده نزدیک
- بررسی چگونگی تأثیر طراحی اقامتگاه بومی بر گردشگری روستایی، روستای ژاله گه سرپل ذهاب کرمانشاه)
- تاثیرگذاری نقش نورپردازی بر امنیت زنان در شهرک های مسکونی و افزایش تعاملات اجتماعی در جهت ارتقاء رضایتمندی اجتماعی
- پیشگیری جرم از طریق معماری و شهر سازی (نمونه موردی شهر هشتگرد قدیم)
- نقش سرمایه اجتماعی در توسعه فضایی محله
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.