سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MSEMSMED13_016
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,003
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و رده بندی خطرات و رویدادهای بالقوه به روش آنالیز مقدماتی خطر (PHA) در کارخانه تولیدکننده پنجره دوجداره UPVC در سال 1397
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: یکی از راه های جلوگیری از بروز حوادث، شناسایی خطرات و آگاهی از وجود و ماهیت آن ها در سیستم است. روش های متعددی به-جهت شناسایی خطرات وجود دارد٬ از جمله این روش ها، روش آنالیز مقدماتی خطر (PHA) است. روش Preliminary Hazard Analysis (PHA) به منظور آنالیز و ارزیابی خطرات معمول در سیستم می تواند کمک شایانی در جهت شناسایی و رده بندی خطرات و نیز ارائه پیشنهادات برای کنترل آن ها داشته باشد. مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی-مقطعی است که با هدف شناسایی خطرات بالقوه و تعیین سطح ریسک هر یک از آن ها در خط تولید شیشه دوجداره و خط تولید پنجره UPVC در یک کارخانه تولیدکننده پنجره دوجداره UPVC در سال 1397 انجام گرفته است. مهم ترین ابزار مورداستفاده در مطالعه ی آنالیز مقدماتی خطر، چک لیست های خطر است. برای انجام ارزیابی ریسک مراحل مختلف از جمله تعریف و تشریح کارخانه، شناسایی خطرات احتمالی ناشی از تجهیزات و اعمال انسانی و منابع تولید انرژی، تعیین شدت و احتمال وقوع خطرات و در مرحله آخر تعیین سطح ریسک هریک از آن ها صورت گرفت. یافته ها: نتایج حاصل از تکمیل برگه های کار مربوط به هریک از آیتم های مدنظر در دو خط تولید شیشه دوجداره و خط تولید پنجره UPVC نشان می دهد که: در مجموع 43 خطر شناسایی گردید که از نظر شدت 67٪ در سطح مرزی، 26٪ در سطح جزئی و 7٪ در سطح بحرانی قرار دارند. در طبقه بندی احتمال وقوع خطرات در سطح احتمال B 28٪، در سطح احتمال C 28٪، در سطح احتمال D 26٪، در سطح احتمال E 16٪ و در سطح احتمال A 2٪ قرار دارند. در طبقه بندی ریسک خطرات مشخص گردید که 46٪ خطرات در سطح ریسک نامطلوب، 28٪ در سطح ریسک قابل قبول ولی نیاز به تجدید نظر، 21٪ در سطح ریسک قابل قبول بدون نیاز به تجدید نظر و 5٪ در سطح ریسک غیر قابل قبول فرار دارند. نتیجه گیری: طبق نتایج حاصل از مطالعه بیشتر خطرات شناسایی شده در سطح ریسک نامطلوب قرار داشت. بدین منظور به جهت کاهش سطح ریسک خطرات و ارتقاء و بهبود سطح ایمنی، به کارگیری اقدامات و راهکارهای کنترلی مدیریتی، مهندسی و در وهله آخر استفاده از وسایل حفاظت فردی به جهت کنترل، کاهش و یا حذف خطرات موجود الزامی می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MSEMSMED13_016 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/899253/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ساقی، محمد حسین و سلیمی، فاطمه و کوثری، محمد حسن و حسنی فر، سید علی،1398،شناسایی و رده بندی خطرات و رویدادهای بالقوه به روش آنالیز مقدماتی خطر (PHA) در کارخانه تولیدکننده پنجره دوجداره UPVC در سال 1397،سیزدهمین کنگره ی پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور،بیرجند،https://civilica.com/doc/899253
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ساقی، محمد حسین؛ فاطمه سلیمی و محمد حسن کوثری و سید علی حسنی فر)
برای بار دوم به بعد: (1398، ساقی؛ سلیمی و کوثری و حسنی فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی مشارکت عمومی- خصوصی در تامین مالی پروژه های عمران شهری: مورد مطالعه شهرداری سقز
- شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رفتار تامین مالی جمعی: مورد مطالعه کارآفرینان شهرستان سقز
- نسبت های مالی موثر بر سلامت مالی: مورد مطالعه تعاونی های شهرستان سقز
- آشنایی با سیستم های اطلاعات حسابداری، تعاریف و مفاهیم
- بررسی تاثیر راحتی ارزیابی محصولات در وب سایت آیلار بر تبلیغات شفاهی با نقش میانجی گری رضایت مشتری (مورد مطالعه: مشتریان وبسایت آیلار)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- تحلیل شاخص های بازار کار در فصل پاییز ۱۳۹۸
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۶۳ . تصویر محیط کسب وکار در آستانه تصویب بودجه و برخی آثار بودجه بر مولفه های محیط کسب وکار)
- ارزیابی عملکرد شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی (۱ . ارزیابی اجرای ۱۴ حکم مندرج در ماده (۱۱) قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون حمایت از تولید و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری»
- ملاحظاتی در تدوین و تنقیح قوانین کسب وکار ( با تاکید بر ضرورت تصویب «قانون جامع مالیاتی»)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.