سال انتشار: 1398
محل انتشار: پنجمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت نگر
کد COI مقاله: NCPP05_086
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 500
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثربخشی آموزش مدیریت والدین (PMT) به شیوه ساندرزبر کاهش پرخاشگری کودکان پیش دبستانی شهر یاسوج
چکیده مقاله:
هدف از انجام پژوهش حاضر شناسایی اثربخشی آموزش مدیریت والدین (PMT) به شیوه ساندرز بر کاهش پرخاشگری کودکان پیش دبستانی شهر یاسوج بود. روش این پژوهش نیمه تجربی (پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل نابرابر) است. برای نمونه آزمایشی از 30 نفر از والدین کودکان پیش دبستانی شهر یاسوج استفاده شد. در این طرح از یک گروه آزمایش و یک گروه کنترل با پیش آزمون و پس آزمون استفاده شد. جامعه آماری مورد مطالعه کلیه مادران کودکان پیش دبستانی شهر یاسوج بودند. نمونه آماری بر اساس طرح پژوهشی 30 نفر انتخاب شد که بصورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل جایگزین شدند. روش نمونه گیری در این پژوهش در دو مرحله صورت گرفت. در مرحله اول با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای، تعداد 200 نفر از مادران کودکان پیش دبستانی شهر یاسوج، با خوشه بندی مراکز پیش دبستانی بر اساس منطقه آموزشی و سپس انتخاب یک خوشه بصورت تصادفی انجام شد. در مرحله بعد از بین این 200 نفر با استفاده از پرسشنامه های پرخاشگری مادران کودکانی که بیش ترین نمرات را کسب می کنند به عنوان نمونه نهایی انتخاب شدند. آموزش مدیریت والدین به روش ساندرز (PMT) طبق پروتوکل استاندارد، 10 جلسه 45 دقیقه ای برگزار شد و داده های لازم با استفاده از فهرست رفتاری کودک آخنباخ (1991) استفاده شد. نتایج با استفاده از آزمون تحلیل واریانس چندمتغیری نشان داد که آموزش مدیریت والدین (PMT) به شیوه ساندرز بر کاهش پرخاشگری کودکان پیش دبستانی شهر یاسوج موثر است.
کلیدواژه ها:
آموزش مدیریت والدین (PMT) به شیوه ساندرز ، پرخاشگری.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCPP05_086 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/871116/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رزمجوئی، میترا و محمدی یوسف نژاد، سیدیونس و آقاجانبگلو، سوسن،1398،اثربخشی آموزش مدیریت والدین (PMT) به شیوه ساندرزبر کاهش پرخاشگری کودکان پیش دبستانی شهر یاسوج،پنجمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت نگر،بندرعباس،https://civilica.com/doc/871116
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رزمجوئی، میترا؛ سیدیونس محمدی یوسف نژاد و سوسن آقاجانبگلو)
برای بار دوم به بعد: (1398، رزمجوئی؛ محمدی یوسف نژاد و آقاجانبگلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی و اولویت بندی موانع اجرای خط مشی عمومی در واحدهای منابع انسانی در وزارت نفت
- بررسی تأثیر تفاوت های فردی و فرهنگی بر گسترش ارزش ویژه برند به واسطه نقش اثربخشی تبلیغات بین المللی بر مشتریان
- کاربرد سنجش از دور در برآورد کمی میزان تخریب جنگل ناشی از آتش سوزی در اراضی ملی (منطقه مورد مطالعه: جنگل های تنگه خرسی در استان فارس)
- استخراج داده وکتور جاده از تصویر گوگل ارث
- بررسی عناصر معماری پایدار در طراحی فضاهای آموزشی با رویکرد پرورش خلاقیت کودکان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی رفتار اخلاقی براساس هوش هیجانی در دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر بندرعباس
- بررسی رابطه ذهن آگاهی و توانمندی منش با شادکامی دانشجویان
- رابطه عزت نفس و تاب آوری با اضطراب امتحان در دانشجویان دانشگاه زنجان
- رابطه جهت گیری مذهبی با بهزیستی روانی و شادکامی در دانشجویان
- طراحی برنامه مداخله تقویت تجارب خوشبختی در جامعه ایرانی: یک مطالعه کیفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.