سال انتشار: 1382
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_157_5016436925
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,090
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آزمایشگاهی جریان زیربحرانی در شیب شکن قائم با شیب معکوس کف در پایاب
چکیده مقاله:
برآورد پارامترهای هیدرولیکی در شی بشک نها یکی از مسائل مهم و مورد توجه مهندسان است؛ زیرا تعیین خصوصیات هیدرولیکی گرداب از جمله افت انرژی و عمق گرداب نقش بسزائی درطراحی هیدرولیکی این ساز هها ایفا می کند.اگرچه تحقیقات فراوانی برروی شی بشک نهایی با شیب کف صفر صورت پذیرفته است؛ اما خصوصیات هیدرولیکی شی بشک نها با کف معکوس در پایاب بررسی نشده است. در این تحقیق، دو مدل فیزیکی از شی بشکن با ارتفاعهای مختلف و شیب معکوس کف در پایاب بررسی گردید. دو نوع رژیم جریان در آزمایشگاه مشاهده شد که مطالعه حاضر برروی رژیم دوم که در آن جریان در کانال پایی ندست فوق بحرانی است، صورت پذیرفته است. مقایسة نتایج آزمایشگاهی حاضر با شیب شک نهای با کف صفر در پایاب نشان م یدهد که افزایش شیب کف کانال پایی ندست باعث افزایش افت انرژی م یشود و حد بهینه ای برای شیب معکوس وجود دارد که به ازای آن افت انرژی حداکثر است.همچنین، با افزایش شیب کف کانال پایاب، عمق گرداب وعمق اولیة جریان در کانال پایین دست افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_157_5016436925 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/869/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهقانی، امیراحمد و چمنی، محمدرضا و بیرامی، محمدکریم،1382،بررسی آزمایشگاهی جریان زیربحرانی در شیب شکن قائم با شیب معکوس کف در پایاب،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/869
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، دهقانی، امیراحمد؛ محمدرضا چمنی و محمدکریم بیرامی)
برای بار دوم به بعد: (1382، دهقانی؛ چمنی و بیرامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- محمدی، ر.، "تحلیل ریاضی خصوصیات هیدرولیکی گرداب در شیبشکن قائم ...
- دهقانی، ا. ا.، " تحلیل خصوصیات هیدرولیکی گرداب در شیبشکن ...
- معکوس در پایاب "، پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهان، ...
- Bakhmeteff, B. A., Hydraulics of Open Channels, Mc Graw-Hill, 1932, ...
- Moore, W. L., *Energy Loss at the Base of Free ...
- White, M. P., ،، Discussion of Moore (1943)*, Trans., ASCE, ...
- Gill, M. A., *Hydraulics of Rectangular Vertical Drop Structures', J. ...
- Rand, W., ،Flow Geometry at Straight Drop Spillways, Proc., ASCE, ...
- Rajaratnam, N. & Chamani, M. R., *Energy Loss at Drops?, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پارامترهای کیفی آب رودخانه با استفاده از نرم افزار Wasp (مطالعه موردی: رودخانه بافت، استان کرمان)
- حوضچه آرامش و طراحی آن
- معرفی نرم افزار WASP بعنوان مدلی برای شبیه سازی کیفیت آب رودخانه
- طراحی بهینه حوضچه های آرامش
- بررسی بلوک های بتنی بر طول پرش هیدرولیکی به عمق مزدوج برای ابعاد مختلف زبری بستر با حوضچه های آرامش( U.S.B.R ) ( مطالعه موردی سدبتنی پشت بند دار تنگ پیرزال دهدشت )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.